Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když sedmnáctiletá Kelly (Paulina Singerová) vyrazí s přáteli na divokou jízdu do víru velkoměsta, nečeká, že se seznámí s nejžhavější hollywoodskou hvězdou Christianem Boothem (François Arnaud). Po noci plné vášnivého flirtování Kelly předpokládá, že se jí Christian už nikdy neozve. Je proto příjemně překvapena, když ji následně začne bombardovat textovými zprávami. I navzdory jejich věkovému rozdílu je Kelly ze svého nového objevu celá pryč. Dokonce i poté, co se o jejich románku dozví Kellyin otec Rick (James Franco) a zakáže jí, aby se s Christianem vídala, dívce nic nedokáže zabránit v tom, aby byla se svou láskou. Kelly však záhy zjistí, že se Christianovo poblouznění mění v nebezpečnou posedlost, jakmile začne na povrch postupně vyplouvat pravda o jeho minulosti. (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že se James Franco cpe do takové hámotiny. Miláček je totiž protivnej až to hezký není. Námět o hollywoodské mládeži, která řeší věci, že byste jim dali nejraději pětník a poslali je do prdele. Jedinej James Franco má postavu alespoň trošku v nějaké rovině normality. Všichni ostatní jsou tady protivný jak činže. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem myslel, že to bude mnohem drsnější. To zajímavé se tu začíná dít v podstatě po hodině filmu, kdy poznáte postavy, které nejsou nějak extra zajímavé. Jen je zde skvěle funkční rodina, kde vůbec nevadí, že holka lže rodičům, protože ji moc milují a vždy se o ni postarají. Franco mě tu bavil, i když on mě baví skoro všude. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nezajímavý děj s nemastně-neslaně působícími herci. 1) 32letého Françoise Arnauda znám z jiných filmů, kde byl fakt sexy. Tady je akorát divnej. 2) 39letý James Franco v roli starostlivého otce může lákat leda tak samičky, které se chystají hnízdit. ()

Talita1 

všechny recenze uživatele

Herci fajn, kamera dobrá, hudba v poriadku. Najväčším problémom filmu je zápletka. Je málo pravdepodobné, aby mladý, atraktívny a úspešný herec si nevedel nájsť dievča a následne sa stal stalkerom 17 - ročnej stredoškoláčky. Obťažovanie dievčaťa v jej dome a zničenie svojej reputácie a hereckej kariéry. Veľmi slabé. ()

Reklama

Reklama