Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bytový architekt a hvězda reality show Farleigh Knock má talent na to obklopovat se ve svém domě nádhernými věcmi, jako například krasavcem Dennisem. Takže když dá Fairleigh Dennisovi k jeho třicátým narozeninám nepředstavitelné ultimátum, aby si buď našel práci, nebo vypadnul, z vydržovaného chlapce se rázem stane ztracený muž. George Bamber zrežíroval tuto černou komedii o homosexuálech, která ukazuje, že sladký život s bohatým páprdou má v sobě příměs hořkosti a vyvolává otázku – co je to láska a jak vysoká je její cena? (Cinemax)

(více)

Recenze (5)

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Na HBO psali "černá komedie" o homosexuálech ...pozor! Nenechte se nachytat ! Není to vůbec legrační, je to jenom strašně teplý !! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Příběh o lásce, soužení a hydratačních krémech. Sebestředný a domýšlivý muž se snaží zachránit svůj vztah s cukrouškový dědou a přijde o porsche. Láska je podivná. . ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

"Nasraní" heteráci, co film odsuzují na ČSFD a dávají mu nejnižší ohodnocení, mě nechávají chladným. Navíc já jsem tam nikde mladíčky neviděl, max. mladé muže kolem třiceti let. Co si na filmu cením je, že příběh se klidně mohl či může stát a snahu Dennise z toho všeho nějak "vybruslit". Jako černá komedie mi to moc nepřišlo, ale celkově si snímku považuji jako solidního průměru a též že obsah je zcela 100% gay ... 5677 ()

Reklama

Reklama