Reklama

Reklama

Trailer
Komedie / Drama / Sportovní
USA, 2018, 5 h 37 min (Minutáž: 27–46 min)

Hrají:

Sydelle Noel, Marc Maron, Alison Brie, Betty Gilpin, Britney Young, Britt Baron, Kimmy Gatewood, Sunita Mani, Kate Nash, Gayle Rankin, Kia Stevens (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nové tváře, velké životní změny a tlak šoubyznysu jsou na denním pořádku a Ruth se svojí bandou se snaží dostat se o stupínek dál. (Netflix)

Recenze (7)

kiddo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem oficiálně zabouchnutá do Betty Gilpinové, jejíž řecká bohyně zlosti je tentokrát ještě božštější a zlostnější, ale mimo příležitostného náhledu do toho horko těžko ovládaného tornáda emocí a jednoho vskutku potřebného morálního ponaučení nenabízí druhá řada nic než sled situačních scének, letmo nadhozených motivů a trochu té staré dobré charakterové regrese (Samovo počáteční přeměřování délky a sklon k veřejnému ponižování by byly přepísklé i na první díl minulé sezóny, což dost přispívá k tomu, že Sam + Ruth je snad úplně první romantické spojení antagonisty a klaďase, kterou moje fanfikcí vymletá dušička z principu odmítá). Kouká se na to fajn, ale existovat to za každou cenu nemuselo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se už dalo vyčíst z mých komentářů/ recenzí k jednotlivým epizodám, druhá série mě nadšením zrovna nenaplnila. Důvody: Ubylo wrestlingu. Ubylo humoru. Objevila se tu nová přidaná hodnota. Fakt už mě se... štve, jak je téměř do každého filmu nebo seriálu implementována politicky korektní propaganda. Neustále je mi tlačeno do hlavy, že pokud myslím jinak než většinové stádo, jsem odporný bílý heterosexuální vyvrhel= sexuální násilník. Myslím, že by současní tvůrci (zejména ti z Netflixu) měli odložit své brožurky s učením marxismu- leninismu a měli by si přečíst Orwella nebo Solženicyna. Ne každý divák se narodil po roce 2000, takže si někteří z nás pamatují mediální vymývání mozků z dřívějška, jen mám pocit, že to tehdy nebylo tak agresivní. Což je paradox. A když člověk chytal polské vysílání a jejich Kino nocne... Teď už ani není kam uhnout, všude kolem je Půlnoční království. Omlouvám se, už to chtělo ven. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel se z druhé řady vytratilo to, co mě bavilo na GLOW nejvíc. Najednou se namnožily klišoidní soapoperové zápletky a někam se vytratil ten ženský prďácký humor...resp. ano, pár vtipných scén tam bylo, ale ty rozmázly melodramatické linky. A rozhodně nepomohla prodloužená minutáž některých epizod. Naštěstí zůstaly skvělé postavy, ale to vystačilo jen na důstojné doklepání řady. Na tu poslední se podívám, ale tentokrát jsou má očekávání pořádně níž. Pořád hodnotím za 4*, ale tentokrát jsou hodně odrbané. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

GLOW byl pro mě seriál, na který si pamatuji jako na docela zajímavé překvapení. První série měla jasný děj, který nebyl vůbec nezajímavý a tvůrci z toho dokázali docela dost vytřískat. Je vtipné, že u komentáře k první sérii jsem napsal, že si dokážu představit, že by mě druhá série i bavila. Ono to mohla. Ale nestalo se. Hned u prvního dílu mi bylo jasné, že GLOW ztratilo svoji zář a bude to něco, co mě bude dalších deset dílů nudit. Plácání se v jednom a tom samém skoro celých oněch deset dílů bylo opravdu smutné a celkově jsem o život postav přestal jevit zájem. Jednoduše řečeno, jako další předsevzetí. Nedokážu si moc představit, že bych koukal na třetí sérii. Pokud bude poslední jsem schopen to obětovat. Jinak to moc nadějně nevidím. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Druhá série mě baví úplně stejně jako první. Takhle, nečekejte žádné art-seriálové experimenty, jede to v klasických kolejích. Každý díl se věnuje jiné postavě a jejímu problému. A do toho tuny retro hudby a retro módy. Tak jak to mají dnešní nostalgičtí diváci rádi. Tu a tam se podaří vykreslit i hlubší moment. Když bílí diváci křičí na černošskou Welfare Queen "Get a job" a divák ví, že postava celý život dřela a teď musí její syn v hledišti sledovat, jak se stává terčem flákačského stereotypu, tak to na člověka celkem padne.Speciální dík za Run DMC a Jesus And Mary Chain: Just Like Honey ()

Reklama

Reklama