Reklama

Reklama

Bitva kuchařů

(festivalový název)
  • Čína Jue zhan shi shen (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Sky Ko (Nicholas Tse) je talentovaný šéfkuchař, který vaří v pouliční restauraci, již vede se svými přáteli. Přímo naproti nim si otevře luxusní restauraci Paul Ahn (Yong-hwa Jeong), šéfkuchař z Francie, který má 3 michelinské hvězdy. Oba poměřují své kuchařské schopnosti nejen ve stejné ulici, ale přihlásí se i na mezinárodní kulinářskou soutěž. Vítěz se pak bude moci utkat se samotným Bohem kuchyně (Anthony Wong), jímž není nikdo jiný než Skyův otec, který ho jako malého opustil. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Další super filmík o vaření, tentokrát z čínské kuchyně, a když ještě navíc kuchtí Nicholas Tse a Jung Yong-hwa z korejské skupiny CNBlue, co víc si přát :) Možná něco dobrého k tomu :) protože ty jídla vypadaly fakt skvěle. Film je natočený podle populární televizní show o vaření Chef Nick a natáčel se i v Praze a na zámku v Ploskovicích. Konečně jsem v asijském filmu slyšela češtinu, které bylo rozumět a nemusela si to několikrát vracet, abych vůbec věděla, co říkají. Bude to ale proto, že většinu toho odříkal Ladislav Županič :) Na druhou stranu Yong-hwu nejspíš museli nadabovat, protože ten hlas mi k němu vůbec neseděl a zněl jinak, než když mluví nebo zpívá korejsky. Byl to nezvyk a celkem mě to tahalo za uši, hlavně jeho angličtina. Ale jinak pohoda - pěkný příběh, sympatické hlavní postavy, arogantní Anthony Wong taky dobrý a hlavně žádné ulítlosti a trapárny. Přeloženo. ()

shade000 

všechny recenze uživatele

O filme som sa dozvedel z toho, že na sociálnej sieti ma stále prenasledoval nejaký Reels z tohto filmu a nejak mi to nedalo, tak že pozriem čo to je. Čína má veľmi zvláštny štýl točenia filmov a v živote by som nepovedal, že je to o kuchároch, každopádne, keď si odmyslím ten ich kung-fu štýl aj tu, tak je to celkom zaujímavé... ()

Reklama

Strike 

všechny recenze uživatele

Příjemný pohodový fim, který má zajímavý moent v podobě svatby, kde evropského, skoro bych řekl anglického podle oblečení co má bába vedle něho, prince hrají Vladimír Polívka a princeznu Barbora Mottlová. Nechybí samozřejmě Marek Vašut. Po filmu Dobrodruzi další snímek, kde se vedle čínských/hongkongských superhvězd (Nicholas Tse, Anthony Wong) vyskytují i čestí herci. Jen tady, narozdíl od Andy Laua a Norberta Lichého v Dobrodruzích, se spolu přímo nevyskytují. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Prvý koment. Skvelo natočený kuchársky film. Vskutku sa dobre pozeralo na kameramanové šantenie s kamerou a aj na samotné jedlo v obraze. Príbeh ma za srdce až tak nechytil, ale chutné drobnôstky vo filme si ma absolútne získali. Zisťujem, že po Shokugeki no Soma môžem akýkoľvek film, v ktorom sa to točí okolo varenia. Každopádne, toto nie je žiadna ukričaná crazy komédia, ale viac-menej dráma s komediálnymi prvkami, čiže žiadnych extrémnych uleteností sa netreba báť. Čiže ak sa do tohoto pustíte, tak vám zaželám iba dobrú chuť (na lačno sa to fakt nedá pozerať). P.S.: Možno príde i Marek Vašut :O ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Výtečná podívaná a pro gurmány tím tuplem. Z gastronomického hlediska film patří ke špičce ve svém žánru a konkurenci najde stěží. Hrají zde sympatičtí herci, příběh má náboj a srdce, duel mezi šéfkuchařem oceněným 3 mišelínskými hvězdy a šéfkuchařem z obyčejné malé restaurace byl perfektní tah na branku. S jakým stylem nakrájel hlavní hrdina lososa či vykostil kachnu zevnitř, aby kůže zůstala neporušená, mi zůstane v hlavě hodně dlouho. Zážitek, který vnímáte očima i jazykem. 85% ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • Scéna, kde se Paulovi (Yong-hwa Jung) nabízí povýšení na hlavního šéfa, se natáčela v Plzeňské restauraci, která se nachází u Prašné brány v Praze. (jajsemja)
  • Natáčení probíhalo mj. na zámku Ploskovice. (jajsemja)

Reklama

Reklama