Reklama

Reklama

Recenze (12)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Strangeland má blíž spíš ke krimi/thrileru než k hororu ale to vůbec nevadí. I příběh je v podstatě jednoduchej. Máme tu psychopata libujícího nejen v kérkách, piercingu, různých tělesných modifikacích ale i v mučení. Svý oběti hledá přes internet. Jednoho dne je však Carleton Hendricks zvaný též Captain Howdy dopaden. Po 4letech je však propuštěn což se však nelíbí místním. Především pak otcovi dívky kterou má Captain Howdy na svědomí a tak otec dívky zburcuje nemalou skupinku místních a pokusí se Howdyho oběsit. To se však nezdaří a Captain Howdy zatouží po odplatě. Film táhne především jeden z nejcharizmatičtějších záporáků kterýho si zahrál Dee Snider zpěvák kapely Twisted Sister kterej k filmu napsal i scénář. Ve filmu se mihne i omalovánka Robert LaSardo. Mě ale samozřejmě víc potěšila menší role kterou si zde střihl Robert Englund a má oblíbenkyně Amy Smart. Za jedno zkouknutí už jen kvůli vizáži Captaina Howdyho film rozhodně stojí. 3hvězdy ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Psychopat sa cez internet zoznamuje s teenagerkami, priláka ich do svojej súkromnej mučiarne a začne sa zábava. Ale je to skôr kriminálny thriller ako horor. Zatknú ho, po štyroch rokoch prepustia, ľudia sa ho pokúsia zlynčovať, to im nevyjde, a tak túži po pomste a všetko začína odznova. Toho násilia tam zase veľa nie je, film stojí predovšetkým na obstojných hereckých výkonoch, charizme hlavného záporáka (jeho vizáž je asi to najlepšie, čo som v krimithrilleroch videl, rozhodne prekonáva všetky rekordy v množstve tetovaní a piercingov) a výbornej metalovej hudbe. ()

Reklama

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Na své jubilejní 1200 hodnocení jsem si říkal, že bych si mohl dát něco speciálního. No a jelikož je toto výtvor jednoho zpěváka z jedné z mých nejoblíbenějších kapel tak asi nebylo co řešit. První půle filmu byla hodně dobrá, ale druhá už byla taková nezáživná. Výsledkem je spíše Thriller/Krimi. Film má hodně co říct i v dnešní době kdy je internetové seznamování na ještě vyšší úrovni. No a závěrem písnička Captain Howdy pro mě nabyla jiného rozměru. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Přiznám se že TS nějak moc neznám, tedy znám jejich nejznámější písničky ale to je tak vše. Nevěděl jsem co od Snidera coby režiséra/herce a scénáristu čekat. A dostal jsem takovej průměrnej horor právě s geiálním Sniderem, ta jeho visáž a proměna byla parádní. Sice nehraje nijak extra ale tohle mu sedlo. Navíc se tu objeví Englund a Smartová což mě potěšilo i když se tu moc neohřejí. Vraždy nejsou nijak extra a jde spíše o to jak si to vrah užívá, co musím vyzdvihnout je hudba, ale co taky čekat že? Dnes tohle již zapadne protože podobných filmů se po roce 2000 natočily tuny. Ale na jedno zkouknutí je to dobré. ()

Lukoh 

všechny recenze uživatele

Každý fanúšik Twisted Sister by si tento film nemal nechať ujsť... Už len kvôli pohľadu na Deeho s dlhými hnedými vlasmi... Teraz vážne, jedná sa o horor, ktorý vás zaujme, občas pobavý, ale hlavne dostane jeho koncom... Atmosféru umocňuje skvelá hudba, písaná režisérom filmu, frontmanom Twisted Sister, samotným Dee Sniderom... ()

Zajímavosti (1)

  • Hlavná postava Captain Howdy bola inšpirovaná postavou z pesničky “Captain Howdy“ od skupiny Twisted Sister, ktorej frontman Dee Snider ju vo filme stvárnil. (Lukoh)

Reklama

Reklama