Reklama

Reklama

Wham!: Last Christmas

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 1984, 4:37 min

Recenze (9)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Společně s 'Thank God it's Christmas' od Queenů a 'Happy Xmas' od Lennona nepřekonatelnej etalon old-school nostalgie a vánočních šlágrů. Bujnou trvalou George Michaela si okamžitě píšu na seznam přání.... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Áno, gýč jak blesk. Pri sledovaní si poviete, že to vlastne pôsobí ohľadom ľudských vlastností dosť opačne, ale je to klip, bez ktorého by pieseň nebola tak kultová. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Neodmyslitelná součást předvánočního období, pokud učíte angličtinu. Docela lituju zaměstnance obchodních center, kteří jsou nuceni tenhle hit poslouchat asi i několikrát denně, ale je to právě tenhle šlágr, díky kterému mi došlo – a to zejména při sledování tohohle klipu – že bych jednou chtěl prožít prosincové svátky na horské chatě s přáteli. (1 282.) ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Mne homosexuali nevadia, mam ich v prdeli ... sak to nie su moje telesne otvory .... Ako mne je jedno koho pichal ten homosexual do prdele..... mne je jedno ze mal lofasa od muzskych hoven   ... mne homosi nevadia, len ako vysmech tomu radoby muzikantovi som si to pustal pocas najbrutalnejsich letnych horucav, ked teplota teplomera presahovala 30 - 40 stupnov Celzia. Preco Vysmech ? lebo kul buzna je Elton John, to je skutocny hudobny genius, ne Dzordz Majkl? Eltna nikto nehomofobuje   : 0 % ()

Reklama

Reklama