Reklama

Reklama

Můj tajný románek

(seriál)
  • Jižní Korea Aetaneun lomaenseu (více)

Epizody(14)

Odbornice na výživu se zaplete do řady nedorozumění se svým novým šéfem v čebolu. Jak se ukáže, je to někdo, s kým se v minulosti vyspala. (Netflix)

Recenze (8)

maneki_neko 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli by mé hodnocení k tomuhle k-dramatu vypadalo jinak kdybych byla zapšklá třicítka, ale z pohledu teenagera mě seriál extrémně nadchl. Možná to je občas trochu přehnané, ale dějová linka se hezky vyvíjí a pobaví. Hlavní herecké duo k sobě perfektně sedí a už od začátku to mezi nimi jiskří. A ten soundtrack je prostě lahůdka. ()

kubka4 

všechny recenze uživatele

Předem varuji: Pokud nemáte rádi typická klišé, tak se tomuto seriálu vyhněte obloukem. - celý seriál je jedno obrovské klišé... Na druhou stranu, například mě to vlastně vůbec nevadí. Nehledě na to, že první epizoda mě opravdu překvapila - na Koreu opravdu neobvyklé... Konec byl trochu zbytečně předramatizovaný, ale jinak se celý seriál velmi povedl a svůj účel splnil spolehlivě. :-) Hlavní pár spolu vypadá opravdu dobře a hodí se k sobě i povahově. Není to seriál pro ty, kteří hledají inovativní nápady v ději či zpracování, ale jinak funguje skvěle. Navíc opět to OST... (dokonce se zapojil i hlavní pár :-) ) - 80 % ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

No, odstřelit tenhle seriál je možná až moc snadné, samo se to nabízí. Nah, moje chyba to není. Popis seriálu je trochu zavádějící, já bych ho napsala jinak. Nezkušená naivní koza bez osobnosti se vyspí s mladým playboyem, který má hodně peněz. A vyspí se s ním, protože to má napsané ve scénáři. Tahle scénka je jediná zápletka desetihodinového (!!!) seriálu, a to je ten největší problém. Ona zápletka by byla dostačující možná tak pro film, kdyby navíc byla natočená méně trapněji. Vzhledem k tomu, že nám jí seriál servíroval, z nějakého důvodu, opakovaně (jako spoustu jiných scén), viděla jsem jí mnohokrát a pokaždé jsem se u ní cítila nepříjemně. On vypadá moc nadrženě a udejchaně, ona zvedá ruce, jako když se vzdává. Takhle nějak si představuju první sex dvou hormonů překypujících puberťáků, co na tajňáka vzali auto rodičům a vůbec netuší, co mají dělat, protože nikdy nečetli Bravíčko. Tak dál. Hlavní ženská postava má v obličeji stále stejný výraz, vyděšený, ale hádám, že to k ní pasuje, protože je to prázdná skořápka. Několikrát jsem na ní přes monitor štěkla: ježiš ty seš dylina! Myslela jsem si, že když už mladému čebolskému hrdinovi dala hned druhý den, tak bude mít nějakou kuráž, sebevědomí nebo aspoň náznak nějaké osobnosti, ale ne. Ve chvíli, kdy se měla projevit, jen víc otevřela oči. Občas něco zakníká o tom, jak jí matka svou kariérou nepříliš úspěšné erotické herečky zničila život, a proto si ona chuděra musí zapínat i ten poslední knoflík na tričku a nemůže mít žádný vztah, protože co by si lidi pomysleli. Pf, husa, sebereflexe nula. Proto nedává žádný smysl, že se celý seriál odvíjí od společné noci hlavních hrdinů, když to zcela neodpovídá tomu, jak nám seriál hlavní hrdinku představuje po zbytek šíleně dlouhé stopáže. Hlavní hrdina je pěkný, ale absolutně nechápu, proč by měl mít rád zrovna tuhle holku. Tolik prostoru nedostává, nebo spíš nedostává prostor sám za sebe, téměř vždycky to nějak souvisí s husou. Teoreticky by zajímavou postavou mohl být spisovatel/cestovatel/nejlepší kamarád hlavní husy, jenže o něm víme jen to, že má rád tu husu, že je hodný, že asi píše (něco), asi cestuje (někam) a vlastní něco jako kavárnu (ale s pivem). Mezi hlavními postavami to nijak nejiskří, možná proto, že nemá z čeho, a to, že je tam spoustu klišé by nevadilo, však které romantické korejské drama jej neobsahuje, kdyby ten zbytek nebyl tak zoufalý, nudný, natahovaný a neskonale prázdný. Jejich nevztah mě přestal zajímat už brzy na začátku a když teď nad tím přemýšlím, nejsem si jistá, proč jsem to vlastně dokoukala. Konec už jsem nějak doklepala za vydatné pomoci šipky. Z celého seriálu se mi líbila pouze jediná scéna, kdy jde hlavní hrdina na dětské hřiště za tónů La Vida Loca od Clover. Takže jsem asi zapšklá třicítka? ()

RhiannonEsme 

všechny recenze uživatele

Ano, klišé, ano, slaďák...ale hezky se na to koukalo. Mimořádně hezký hlavní hrdina mi ke spokojenosti docela stačil. Trochu to pokazil konec, kdy se ti dva skoro rozesli pro nic za nic. Skoda, ze k tem oslňujícím hlavnim hrdinum vzdycky daji tak nezajimavou a neschopnou herecku, ze tomu krasavci tu velkou lasku ani neverim. A to jsem totalne nezapskla ctyricitka. Příjemná pohádka na relax, ale na víc to ani neaspiruje. ()

bulinka 

všechny recenze uživatele

Pionta seriálu: OK. Hlavné herecké obsadenie: OK až na scény kedy hlavná herečka mi prišla preafektovaná (myslím, ale že za to môže scenár), zato mužská hlavná postava charizmatická. Chémia medzi hlavnými postavami, veľké plus. Scenár mohol byť lepší. Niektoré scény, zbytočné divadlo. Celkovo taký lepší priemer práve vďaka hlavným hercom, pekný scénam, hudbe a hlavnej myšlienke seriálu. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama