Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Annalisse a její matka se přestěhovaly do blízkosti malého města, aby zde začaly nový a klidný život. Starý dům se zahradou, který si pronajaly, je od prvního okamžiku přitahuje něčím zvláštním. Přítomnost něčeho neobvyklého a tajemného pociťuje nejvíce právě Annalisse. Nejdříve jí začne pronásledovat neznámý hlas a později i vidiny neznámé dívky... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nezáživně sterilní televizní jakože duchařina. Jako přemýšlel jsem, kolik by mi muselo být, aby mě to alespoň nějak zaujalo (nebudu-li počítat mě od pohledu vždy sympatickou tvář Tiffany). Tohle je prostě celkově nedomrlé. ()

Avathar 

všechny recenze uživatele

Takže to mal byť horor? Dovoľte mi aby som sa zasmial (Ha-ha-ha). Ja tých režisérov a scenáristov už vážne nechápem. No, dobre viem, že s televíznym rozpočtom nemôžete predvádzať zázraky, ale aspoň herci by sa mohli snažiť to vytiahnuť na hladinu priemeru. Avšak, nič také sa nekoná. Úplne zle typovo zvolení herci akoby vypadli z nejakého teenagerského seriálu. Akoby to nestačilo vedú premúdrelé patetické žvásty, čím sa priamo dostávam k scenáru. Ten nie je žiadny problém. Zoberte jeden dom na vidieku, novú rodinu, ktorá sa doňho nasťahuje a pridajte aj ducha mladého dievčaťa ( aké originálne! ) a dočkáte sa sfilmovania. Výsledok však veľmi lichotivý nebude. A záver na spôsob "deus ex machina" je už úplne trápny, presne ako hovorí kolega shifter. Ja tú 1* dávam za to, že je to predsa TV film, ale v porovnaní s napríklad takým 3:15 zomrieš je to jasný odpad. ()

shifter odpad!

všechny recenze uživatele

Povodne som myslel, ze dam jednu hviezdicku. Lenze to bolo predtym ako som zhliadol zaver, vrcholiaci utokom kona-pomstitela.. V kombinacii s amaterskymi vykonmi "hercov" na cele s ex-BH90210 Tiffani to bolo nepozeratelne. ()

Reklama

Reklama