Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SG-1 se s novým členem, kapitánem Hagmanem, vrací pod palbou z mise domů. Už je to devátý neúspěšný čtvrtý člen SG-1. Sam vyráží do oblasti 51 – prý to, na čem pracovali, mají hotovo. Bere s sebou Jonase, Jacka a Teal'ca. Jak se na místě dozví, vědci z oblasti 51 vyvinuli nový typ stíhačky X-302 z čehož Jack a Teal'c nejsou nadšení (kdysi v tom uvízli). Po návratu na SGC se Teal'c dozvídá, že jeho žena umírá. Vrací se za ní. Ruský plukovník Čechov se dozvídá o existenci X-302 a je rozhořčen z toho, že nebylo nic řečeno. V ten moment se brána aktivuje. To je divné, podle přístrojů nikdo nepřichází... (Varan)

(více)

Recenze (10)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Anubis poprvé přímo útočí na Zemi. Skvělá úvodní epizoda k 6. sérii se zajímavým příběhem, je zde hodně akce, postava Jonase je pěkně a postupně integrována do týmu - obecně jsem měl Jonase radši než Daniela, protože byl totální pohodář a neměl ten Danielův otravný blok "musím zachránit celý svět a pokud to nepůjde, tak se z toho budu hroutit", Rya'c pro mě konečně začal být zajímavý, když se připojil ke vzpouře Jaffů. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začiatok 6. série už s novým hercom - Corinom Nemecom. Pre niektorých dobrá voľba, pre iných ani velmi nie....u mňa je neutrál, aj keď je zaujímavé aspoň to, že jeho postava je mimozemšťan, z čoho budú prameniť viaceré komické narážky. Inak epizóda iba štandart, odohrávajúca sa s výnimkou pilotovania pozemského letúna iba na základni. ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E22 ⤶ 6. sezóna začíná ve velkém stylu, prolínajíc spoustu zajímavých dějových linek. Anubis zas útočí na Zemi (tentokrát antickou technologií na ničení bran) a už se tím ani netají. Zdá se, že se Asghardů nebojí. Na všechny dopadá, že Daniel už tu není, SG-1 vystřídala zatím jen 9 nových čtvrtých členů, Hammondovi z Texasu dochází trpělivost, Rusové stupňují tlak a hrozí, že do SG-1 přiberou Rusa. Jonas se zabydluje na základně a snaží se získat důvěru lidí. Teal'c získává zpět důvěru syna po smrti jeho ženy… Nedaří se zkontaktovat Asghardy, hyperprostorový pohon nového letounu X-302 nefunguje a… pokračování příště. ⤷ E02 ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama