Reklama

Reklama

Jak se stát bohem na Floridě

(seriál)
  • USA On Becoming a God in Central Florida
Trailer 2

Epizody(10)

Obsahy(1)

Kurážná zaměstnankyně akvaparku Krystal Stubbsová stoupá v hierarchii FAM – sekty a výnosného pyramidového podvodu, který kdysi ožebračil její rodinu. (Netflix)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (7)

zsn 

všechny recenze uživatele

Absolutní pecka. Kostýmy. Rekvizity. Herecké výkony. Směšné devadesátky. Celé je to podané jak ironie. Celé je to k smíchu. Dunst jedinečná. Skarsgård musel za ten jeden díl shrábnout slušnej balík, že do toho šel. Je to zase úplně jiný seriál, a to se v té změti všeho, co je už k vidění, cení. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Další z vynikajících seriálů produkce Showtime. V posledních letech se jim dařilo s takovými hity jako bylo I'm Dying Up Here z prostředí sedmdesátkových standupů nebo Kidding, což byl geniální počin Michela Gondryho s Jimem Carreyem. Tentokrát zvolili devadesátky a Kirsten Dunst jako drsnou vdovu v pasti pyramidového prodeje. Neskutečná síla. U nás se po revoluci něco podobného taky rozjelo, ale vidět ten příběh v autentickém americkém prostředí stojí skutečně za to. Navíc, Kirsten byla vždycky skvělá ve filmech i v seriálech, a krásně nám zraje do výstavní MILFky. Ve 2. sérii Farga si našla manžela, a po té, co zahnízdila, je zase zpátky v topu. ()

Reklama

lemonova 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý námet.. ale príliš dlho som mala pocit, že sa pozerám stále na to isté.. akoby sa dej nie a nie pohnúť, iba sa točí v bludnom kruhu. Avšak herecky nemám čo vytknúť a niektoré režijné nápady boli skvelé. Trochu škoda toho potenciálu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kirsten Dunst prešla od Spidermana dlhú cestu a tak sa nám pekne zaguľatila. Na istých miestach pekne, na iných menej. Seriál sa odohráva v roku 1992, čo je znamenite podčiarknuté oblečením, napríklad vysoké ružové ponožky v lodičkách. Má svoje sarkastické momenty, je to často o dobrom scenári, jediným zádrheľom bola pre mňa ústredná téma: chudobná rodina zbohatne na istom pyramídovom systéme (MLM marketing), ja tieto finančné machinácie veľmi nemusím. Inak herecké výkony veľmi dobré nielen u Kirsten, ale aj u Skarsgarda, ktorý paradoxne vyzerá od nej o dosť mladšie. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Stejně jako hlavní hrdinka (v jinak výborném podání Kirsten Dunst) střídavě neví, jestli pofidérní systém distribučního podnikání FAM odhalit, zevnitř zničit nebo využít k vlastnímu prospěchu, lavíruje seriál nekonzistentně mezi sociálním dramatem ovdovělé mladé matky, satirou oblbujících motivačních proslovů a kritikou podvodného pyramidového byznysu. Dlouho se motá dokola a celkem tak nějak spěšně a divně skončí (i když vrátka ke 2. sérii si pootevírá), takže stačilo. ()

Galerie (136)

Reklama

Reklama