Reklama

Reklama

The Hollow Child

  • Kanada The Hollow Ones (pracovní název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Samantha byla adoptována a je součástí nové rodiny, která bydlí v domě na samotě u lesa, ve kterém se v minulosti ztratilo několik dětí. Její nevlastní desetiletá sestra se také ztratí v lese. Naštěstí se však po pár dnech objeví před domem, stejně jako ostatní děti v minulosti. Něco se však změnilo, chová se divně. Samantha  je odhodlaná zjistit, proč děti v lese mizí a co se stalo její sestře. Podle místní legendy za všechno může přízrak zvaný Hollow Man. (jkpj22)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (24)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V lese něco žije a nemá to čisté úmysly jelikož to unáší do jeskyně případně zabíjí děcka a vyměňuje si to s něma těla. To samé se stane Samanthině sestře, která se ztratí pak se najde, ale je jiná. Horor má 92 minut z toho minimálně 50 se absolutně nic nestane a jediné co se dozvíme je to, že někdo zabil psa. Ve zbývajících 42 minutách zemře jeden kluk a cca 20 minut z 92 se něco děje a přijde jedna krvavější scéna. Cgi toho démona vypadá navíc příšerně takže se ani nedivím, že ho celou dobu skrývaly a končí to debilně. 20 procent za film ( je to lepší jak Slender man) a 20 za toho Garetta, který mě připomínal Jamieho z hororu To. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Mám rád horory, inšpirované mytologickými báchorkami, tvorcovia The Hollow Child však v snahe pretaviť takýto námet do podoby úspešnej modernej žánrovky zamrzli kdesi na polceste... Predovšetkým to chcelo dopriať viac priestoru lesným bytostiam v ich prirodzenej podobe a nie všetko servírovať iba v akýchsi náznakoch. V tomto ohľade sa s podobnou tematikou lepšie popasoval napríklad britský The Woods z roku 2015. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Prostredie výborné , námet nie originálny ale tiež v pohode no celkové prevedenie nevýrazné a také nijaké. Herci zrovna sympatický neboli až na tú malú. Čo sa týka celkového dojmu tak na horor príliš slabé aj keď niekedy bol záblesk snahy a možno keby to mal niekto schopnejší tak by to aj bolo lepšie.Nato že film má "len" 92 minút tak sa tiahol celú večnosť: Škoda aj toho že tú históriu tých Hollows nejako viac nerozvinuli. Koniec maximálne klišé , nechápem prečo to už nemohlo ostať ako happy end no nevadí. U mňa za 2* a celkovo veľmi nedoporučujem aj keď zase taká katastrofa to nie je . ()

sadsammy 

všechny recenze uživatele

Nevím, kde jsem našla takové velké množství dobrých recenzi, protože to mě trochu zklamalo. Dávám tomu dvě hvězdičky za námět a ideje a druhou bych dala za atmosféru filmu. Já jsem celý film koukala a furt se v mé hlavě objevovaly otázky a to bylo až celý film takže drží to do konce. Ale podle mě bylo malo lekaček tedy jejich vůbec nebylo, jen zajímavý námět a tak říkajíc hrůzná atmosféra. Jinak příliš typický a hodně klišé, ty horory posledního desetiletí fakt jdou dolu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo teda riadne hororovo sterilné, vôbec žiadne vzrušenie, len príbeh bez šťavy, ktorý bol síce celkom zaujímavý, ale na druhú stranu by som predsa len niektoré aspekty príbehu hlbšie rozobral, aby to celé dostalo lepší mysteriózny základ. Koniec ma tiež nemilo prekvapil škaredými digitálnymi trikmi, skrátka žiadna poctivá hororová práca tu nebola. 30/100 ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama