Reklama

Reklama

Píší se 80. léta minulého století, Detroit zachvátila epidemie cracku a drogám byla vyhlášena nemilosrdná válka. Mladý gangster vypráví působivý skutečný příběh dělníka a jeho dospívajícího syna, Ricka Wershe Jr., který se stal tajným policejním informátorem a později drogovým dealerem, aby nakonec skončil na doživotí ve vězení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (85)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Džízis, dyť ten film nemá absolutně žádnou duši! Je to jako dívat se na nezajímavej, nudnej sled na sebe nenavazujících scének z drogovýho podsvětí Detroitu, který chtěl někdo naroubovat do hip-hopovýho hudebního videoklipu, ale po pěti minutách zapomněl vypnout kameru a říct všem zúčastněnejm, ať jdou domů. Nehledě na to, že hlavní postava má tak hrozně nesympatickej zjev a McConaughey tu hraje takovýho vymletýho křupana, že se vlastně divím, jak jsem to mohl dokoukat do konce... Pár momentů to jakože má a trochu sem se poučil, no ale tyvado! Ne. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Že svou roli perfektně vystřihne McConaughey, o tom člověk snad ani nemůže na chvíli zapochybovat - co tady ale předvádí neznámý pan Richie Merritt, to je neskutečný herecký koncert. Tenhle kluk s obrovským hereckým nadáním, jakoby se v chudé čtvrti pro svou roli dealera a syna pochybného tatínka, coby prodejce zbraní, narodil ! Fakt smekám před jeho autentickým výkonem a obecně před tímhle filmem, který mi přivodil husí kůži...................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Silný príbeh poháňa tento film. Matúško sa do týchto doboviek hodí, škoda že nedostal viac priestoru s jeho biznisom. Synáčik sa ale zaplietol s veľmi zlými skupinami, takými tmavými, temnými, čo nosia zlaté reťaze alebo odznaky a už z toho nevykľučkoval. Film je ale pútavý, dobre zrežírovaný, so spádom, ukážkami rôznych zákutí gangsta lifu a rodinnými vzťahmi. 3 z 5 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Relativně zajímavý osud pubertálního „gangstera“/dealera ze sociálního okraje se dramaticky tříští a uvadá, kdykoliv se filmaři pokoušejí hrát na city, v závěru navíc hodně falešně. Nevím, nevyhnutelný trest dostal možná nepřiměřený, nicméně zasloužený: Dráhu drogového krále s penězi a ženskými omlouvat zabezpečením (novorozené) rodiny a bez reflexe svalovat vinu za svoje jednání na „podraz“ FBI? Jako největší charakter se nakonec ukázal jeho buranský, ale zásadový otec v zapáleném podání Matthewa McConaugheye. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

dobře zahrané drama s tím správným ošuntělým lookem Detroitu osmdesátých let...bohužel ale taky dějově celkem průměr (i když podle skutečnosti),který vlastně ani nemá čím překvapit.Amerika tyhle typy lidí evidentně přitahuje (nebo vytváří),takže i když jde o příběh na reálném základu,nemohl jsem se zbavit dojmu,že tohle už sem viděl několikrát a lépe...60% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 31. srpna 2018 na Telluride Film Festival. (BMW12)
  • Natáčelo se od 21. března do 6. června 2017 v Clevelandu, Detroitu, Las Vegas a Miami. (BMW12)

Reklama

Reklama