Reklama

Reklama

PRAY

Celý film

Obsahy(1)

Zbídačení templářští rytíři se vracejí z války zpět do Evropy. Při průchodu lesem narazí na zpustošenou vesnici, která působí opuštěným dojmem. Svým příchodem však probudí zlo, které se zde skrývá. (SOLOM.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (4)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Špinavé, ponuré, syrové, atmosférické a věrohodně středověké. Slušné kostýmy a prvky okultismu. Při souboji je trošku chaotičtější kamera, ale jinak solidní práce. 8/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na naše poměry vcelku obstojný krátkometrážní historický snímek s hororovým podtextem. Hororová – okultní podstata je tu sice poněkud upozaděna, ale jinak to má docela dobrou atmosféru, vizuál taky není marný, je to správně špinavé a ponuré, no prostě slušné průměrné dílo, za které se jeho tvůrci určitě stydět nemusí a divák taky nebude litovat, že se na to podíval. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

S hororom má “Pray” spoločnú akurát tak myšlienku. To, že niekto niekde kričí “Satanas” je v dnešnej dobe už veľmi málo, pričom ja sa vlajočkou národa 🇨🇿 ktorý toto zbúchal, ovplyvniť určite nedám. Nedal by som sa keby išlo o “našich”, nedám sa ani v prípade, keď ide o “vašich”. Ako historická drobnosť to možno ujde, ako počin, ktorý by mal zaujať, poprípade hororovo vystrašiť, je to nedostatočné. Jedine, že by Vám stačilo blato, kone a kostýmy - potom to je “horor”. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nechápu že 90% české tvorby je filmový odpad, ale když jde o většinu short filmů, tak je to od zbytku tvorby k nepoznání. Filmařsky velmi kvalitní, a ačkoliv mě to jinak moc nestrhlo, vizuál je na Česko slušný nadstandart a kdyby se takhle točily i celovečeráky, máme bezesporu šanci se rovnat zbytku světa. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama