Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (320)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. A dosť veľké. Vlastne sa divím, že niečo takéto išlo aj do kín, pretože je to čisté video béčko. Ale to by až tak nevadilo ako to, že celá kampaň nám sľubovala Slya a Bautistu. Escape Plan 2 síce neobsahuje takmer žiadne šokujúce prevratné scény a dostane vás len tým, že namiesto hrdinov na plagáte (kvôli ktorým to pozeráte), zistíte, že oni tam vlastne ani nehrajú. Teda hrajú, ale iba vedľajšie úlohy a hlavnú úlohu hraje nesympatický Číňan s jedným výrazom a postojom, ktorého meno si prečítajte radšej sami: 黄晓明. Čo sa týka samotného filmu, tak by to nemuselo byť zlé, keby sa hlavne úlohy vymenili trošku a poupravil sa príbeh, ale dobre, dalo sa to pozrieť aj tak, až na to, že 黄晓明 nemá vôbec takú charizmu ako Stallone a nevie skratka utiahnuť film. Trochu zaujme väzenie, ktoré je zaujímavé, ale to je tak všetko. Celý film trpí na nudnom hercovi, akciách, ktoré sú zlé natočené, pretože neviete kto kope koho, dialogy niekedy tiež stoja za figu, chybajú lepšie hlášky a hrdinom v celách pomáha scenárista, tak ako potrebuje a vždy im všetko záhadne potom vychádza. Netvrdím, že toto nebolo už v prvom filme, ale tam to nebolo také okate. Taktiež aj zaporák bol slabý, nudný a nevýrazný a koniec rýchlo odbyty a nasilu tlačí na pokračovanie. Skratka film, ktorý nepatrí do kín. Bavila ma len polka. 45% - 2* ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Slájovi už ten odulý mongoloidní baset tak tak drží na přední části hlavy a začíná nemilosrdně stékat i navzdory celokariérní fasciální nekróze. Spolu s ním jej satanžel opouštějí i zbytky soudnosti při výběru gerontorolí a pomalu míří za Štefanem a Žánkládou do hnijícího rumunského masového hrobu padlých akčních hrdinů. Zkurvit skvělou jedničkou nadějně nastartovanou sérii není evidentně nic složitého. Úplně stačí, aby scénárista začal čichat ředidlo, produkce se ujala Armáda spásy, Padesáticentový přednášející lidoop si v tom střihnul famózní kreaci toporného, tupě čumícího negra, no a k dovršení žumpy to celé svěřit do velmi nepovolaných rukou Štefana Cé Mlynáře, jenž by byl schopen režijně zprasit i příjezd lokomotivy. K tomu si připočtěte téměř neutuchající, mimořádně dramatickou hudbu vykradenou z Horny housewives anal adventures, děj a dialogy jako z nočních můr zfetovaného downa, a dostanete otřesně natočený, příšerně zahraný a obskurně sysluplný zetkový mentální mulinex, který by se dal lapidárně shrnout jako dva trapní ťamani, obklopení výkvětem přehrávajících ochrnutých debilů, dělají v kulisách z Atarka hodinu a půl postižené kungfu, do čehož jim jednou za dvacet minut vběhne Sláj, zapózuje, jakože drsňácky něco ukrutně dementního zamručí a nakonec všichni kdovíjak utečou. Strašné svinstvo, během něhož co pět minut přemýšlíte, jestli se dodívat nebo si raději vrazit do očí pletací jehlice, abyste už nic podobného nikdy nemuseli sledovat!!! A ještě horší je, že se po tomhle bublavém úplavicovém prdu hned chystá trojka. Ta se sice vypadá, že ji svěřili do méně retardované péče, nicméně i tak ji budu pracovně nazývat Debil’s stejšn a před požitím na ní pro sichr nechám vychcípat pár ochutnávačů. Slán neSláj, děsím se každého, kdo tomu dal více než jednu hvězdu. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nesmírně krásný a promyšlený příběh s úžasně sympatickými postavami a luxusní zápletkou. Scénárista by měl povinně podstoupit odstranění mozku, protože nejen že je mu k ničemu, ale jeho mozek navíc ohrožuje životy nebohých diváků. Neskutečná sračka. Pokud čekáte Stalloneho nebo Bautistu, tak jste na omylu. Stallone zde hraje jen jakéhosi přítele na telefonu pro otravného šikmookého šulina. Po všech směrech naprostá katastrofa. Stallone to má za pár a zřejmě chce, aby se na něj vzpomínalo v co nejhorším duchu, jinak si nedovedu vysvětlit, že je ochotný se upsat k takovému hnusu. Tento film vznikl evidentně s minimálním vynaloženým úsilím výhradně pro to, že se tvůrci chtěli svést na vlně relativního úspěchu jedničky. Totální odpad! ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Jak poznáte, že je záporák zlej? Má oční stíny! Jestli je John Wick synonymem pro kvalitní moderní akční béčko, dal by se Plán útěku 2 ve všech ohledech označit jako anti John Wick. Nejlépe bychom mohli tento smutný pokus o film přirovnat k Expendables 3… kdyby v nich nebyly žádné hvězdy, téměř žádná akce a jejich rozpočet byste zkrátili (minimálně) na pětinu. Nuda, nuda, nuda. Více v mojí remcenzi. ()

HAL odpad!

všechny recenze uživatele

Notyvole, to je tak tupý laciný brak, že by v tom odmítl hrát i Seagal. Na jedničku si matně vzpomínám jako na pohodové béčko ve kterém se konečně sešli Arnie se Slyem. Nu a tohle je od té doby hodně ukrutný úpadek. Tady už Arnie není vůbec, asi se rozhodl že pro něj dno bude představovat Terminator Genisys, Stallone je tu tak 15 minut, Bautista asi 5 - s tím že Sly vlastně jen pořád mluví a na konci má unylou, ani ne minutovou bitku, a Bautista předstírá že je hipster a na konci párkrát zamává zbraní. Mezi hlavními rolemi je nejznámější ksicht Amos z The Expanse, a Xiaoming Huang (hromada čínských béček a kdysi sidekickoval v Ip Man 2), který se umí hýbat víc než všichni ostatní na place dohromady, takže i jeho schopnosti (bojové, ne ty neherecké) umě maskuje střih. Co střih nezamaskuje je debilní zápletka, ve které se chvíli řeší nějaké sci-fi o zničení světa, chvíli pomsta za předchozí díl, a chvíli vězeňská arénovka kde vězni co prohrají nedostanou najíst, a ti co vyhrají si můžou jít za odměnu malovat. Smysl to moc nedává, ale nějak to slepili dohromady, a víc než děj tu stejně nutí k zamyšlení otázka proč je to taková nuda, proč všechny efekty střelby, krve, a vůbec čehokoli digitálního vypadají jako by byly dodělané v Malování, proč Stallone klesl tak hluboko, a hlavně který blázen se tuhle Direct-To-VHS blitku proboha rozhodl nasadit do našich kin. Po tomto jsem si musel rychle pustit Ramba, abych si spravil chuť u něčeho inteligentního. 1/10 ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)

Reklama

Reklama