Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Recenze (320)

a0001 odpad!

všechny recenze uživatele

Nezáživné a stupidné usa klišé. Fešáci a fešandy s pištolkami, jeden kungfupinďa, Silvester, hromotĺk a 50centov. Banda ako vyšitá. No aký príbeh im vo filme vymyslíme? Pif paf divadlo, pár zápasov, honičku, pár drsných&sladkých pohľadov a samozrejme obranu planéty. Čo viac si priať. Lobotomia sa môže začať. ()

predator.1 

všechny recenze uživatele

Po fantastické jedničce dorazila dvojka. 1) Strašná kamera a střih 2) stejný scénarista, ale stálo to za hovno ( napsal i třetí díl, tak snad bude o trochu lepší ) 3) strašní herci 4) efekty katastrofa. Na trojku se netěším už vůbec a bojím se i nového Ramba ()

J0ke3R odpad!

všechny recenze uživatele

Normálně komentáře nepíšu, ale tady musím. Na film jsem se strašně těšil už od doby, co jsem zjistil, že se bude točit. Po shlédnutí traileru jsem se smířil s tím, že to bude slabší kousek, ale tohle? Jsem neuvěřitelně znechucen... Ani se mi nechce věřit, že scénář psal ten samý člověk jako jedničku! Totální slátanina. Kamera i akce katastrofální. Režisér je absolutní břídil a zasloužil by si dostat pořádně přes držku. Arnie zřejmě moc dobře věděl o jaký průšvih se jedná a rozhodl se nezúčastnit, bohužel Slyovi nepomohl ani plán útěku, když zjistil do čeho se to vlastně přichomějtl. Jednoznačně jeho nejhorší film za posledních 15-20 let! Panebože Proč??!! Bez trojky se obejdu ... ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Jednička pecka,dvojka ve vodách podprůměru.Někdy si říkám jestli je doopravdy nutné natočit pokračování,když se předem ví,že tohle nedokážou ani v Číně zaplatit.Pravda je,že film stál vcelku drobný,ale jestli Sly bude stačit na obalu a v pár minutách ve filmu na celkovou stopáž,která připomíná zbytečný scifi vězení,kde se děje občas něco a vlastně to diváka stejně nebaví.Snímek určitě se snaží neustále ukazovat nějakou akci a zbytečně moc nemluvit,protože v tom je film fakt hrůza.Akční směs béčkového charakteru by ještě nebyla z těch nejhorších,ale člověka to prostě nebaví.Už ten nápad je fakt naprosto blbej,ikdyž chápu,že někdo chtěl udělat změnu.Jestli třetí film bude jen distribuován na VHS tak to bude s potěšením jeho největší profit:)35% ()

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Expert na zabezpečení věznic a profesionální „útěkář“ Ray Breslin (Sylvester Stallone) se po svém útěku z tajného vězení známé jako Kobka věnuje rozvoji své bezpečnostní společnosti. Poté co záhadně zmizí jeden z jeho svěřenců Shu (Xiaoming Huang), Ray a jeho tým zjistí, že někdo vybudoval nové supermoderní vězení… První Plán útěku sice nebyl úplně dokonalý, ale i tak se jednalo o zábavnou podívanou, která těžila především ze spolupráce dvou nejslavnějších akčních borců - Slye a Arnieho. Proto, když jsem se dozvěděl, že se natáčí dvojka (a dokonce hned i trojka), tak radostí jsem sice neskákal (protože bylo oznámeno, že to bude již bez Arnolda), ale jako Slyův dlouholetý fanda jsem byl poměrně zvědavý. O to větší překvapení pro mě bylo, že se nakonec film prodral i do našich kin. Ačkoliv ohlasy moc nadějí nevzbuzovaly, rozhodl jsem se zajít do kina a udělat si vlastní názor a po zhlédnutí mohu s klidem konstatovat, že druhý Plán útěku je kravina, jaká se jen tak nevidí. Začnu třeba samotným příběhem, který je už od prvních minut nezáživný, hloupý a zmatený, čemuž ještě dopomáhá ryze béčkový vizuál (no spíš céčkový), který na velkém plátně ještě o to víc vynikne (hlavně samotná věznice je oproti jedničce strašně odfláklá). Co však ještě víc naštve je typický marketingový trik, dle kterého to sice na plakátech, fotkách a trailerech vypadá, že hlavními hrdiny jsou Sly a jeho nový parťák Dave Bautista, ale ve skutečnosti je to čtveřice hereckých dřeváků ve složení Xiaoming Huang, Chen Tang, Jesse Metcalfe a Wes Chatham. Samotný Sly (stejně jako další navrátilec Curtis "50 Cent" Jackson nebo Jaime King, která nahradila Amy Ryan z jedničky) se tak ve většině filmu víceméně jen tak mihne v několika scénách a větší prostor dostane až zhruba v závěrečné třetině filmu, ale i zde působí značně unaveným dojmem (ale holt prachy jsou prachy), no a účast Davea Bautisty je regulérní cameo, ten své scény musel mít natočené za pár hodin. Ale abych jenom nekritizoval, třeba hudba od The Newton Brothers nebyla zase tak špatná, ale to je opravdu jedno z mála pozitiv, které na tomto filmu nalézám. Plán útěku 2 je tak vyloženě zbytečným a špatným filmem, který dělá Slyově povedené filmové kariéře akorát ostudu. ()

harycek 

všechny recenze uživatele

Vypnul po 15-ti minutách , pustím si to někdy přes den a snad to strávím a vydržím až do konce!? odpad zatím nedávám !? Uvidím až to zhlédnu ????? ()

Aywes 

všechny recenze uživatele

Otravná kamera a chaotický scénář se táhne od začátku do konce. Poněkud špatná snaha o vytvoření pseudoscifi béčkovky. Jestli je ale děsivější kvalita filmu, než Stallonovo dosluhující vzezření unaveného baseta už nechám na vás... ()

janespeare 

všechny recenze uživatele

Není to tak zlé, jak by člověk čekal. Není to sice topové jako 1, tu asi jen těžko něco překoná, ale rozhodně to ani neurazí. Myšlenka byla dobrá, líbilo se mi, že zase vzniklo vězení, odkud není úniku, jen je pravda, že příběh mohl být více zapeklitý. Celé se mi to zdálo, že se vše děje moc rychle a možná i moc snadno na to, jak "problematické" vězení, oproti Hrobce z prvního dílu, je. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Tak toto nie, tradičný prípad toho, keď máme dobrú jednotku a chceme sa na nej zviesť. Nefunguje to, scény sa objavujú náhodne, bez zmyslu, často len pozeráte, čo sa to deje, prečo sa to deje. Snaží sa to byť cool, ale je to bohužiaľ často pravý opak. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Poznáte to české príslovie, že je niečo ako "nebe a dudy". Tak takto sa dá porovnať dvojka s jednotkou. Kdežto jednotka bola celkom coolová akčná jednohubka, v ktorej sa stretli dve najvýraznejšie akčné esá svojej doby, toto pokračovanie je len patetická a nezmyselná hlúposť, ktorá nezaujme ani príbehom, ani hereckými výkonmi a vizuálne je to niečo strašné. Je vidieť, že to natočili za necelé tri týždne a že polku rozpočtu zrejme zhltol samotný Stalloneho honorár, nakoľko vizuálne, ale aj akčné scény stáli za prd. Za mňa slabé dve hviezdy. 30 % ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Jak jsem řekl, první díl byl překvapivě super... Jenže to u něho mělo skončit. Druhé a třetí pokračování se jen snaží vyždímat prachy dokud to jde. ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Já proboha nechápu jak k něčemu tak dokonalému jako je Plán Útěku 1 je možný natočit pokračování v tak odporném a ohavném provedení. Co se to sakra stalo? Jako ještě bych chapal nějaký ten propad o nějaký to procento ale tohleto? Tady se nemám čeho chytnout. Kladně ohodnotit maximálně tak Stalloneho i když ani ten tady tentokrát nezachránil skoro nic, doslova. Pak je tu Dave Bautista, to je takový ten, kterého narvem za málo peněz všude kde to jen jde když nikdo jiný nemá zájem. Katastrofa. Jak se z geniálního filmu stane bečko jak vyšitý. Možná céčko. 20-25% jsem prostě srdcař a z úcty k jedničce tam nějaký to procento prostě hodit musím. ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je velké zklamání, první díl naprosto povedený, zde bohužel snímek snažící se být lepší jak 1. díl. 4/10 ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Nechápu co se lidem na tom filmu nelíbí. Ok je to trošku přeplácané technologie kterou lidstvo nemá a možná ani nikdy mít nebude, ale mělo to to co má film mít. Napětí, akce, příběh, plán. Herci zahráli své role dobře. Sice ve filmu nebyl žádný zvrat, krom jednoho malého, ale jinak jsem se fakt nenudil. Trošku mi to připomínalo takken, ale za mě spokojenost. 55% ()

werxix 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce mnohem horší scénář i nápad samotného vězení. Opravdu jsem se těšil na lepší pokračování jedničky, bohužel jsme dostali něco co bych raději za pokračování nepovažoval. Po obstojné jedničce je to více než škoda. ()

Reklama

Reklama