Reklama

Reklama

Když myslím na Německo v noci

(festivalový název)
  • Česko Když myslím v noci na Německo (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dokumentární film portrétující významné DJs a hudebníky elektronické hudby mapuje vývoj subkultury, která se kolem klubové a taneční scény v průběhu let utvořila. Mozaika výpovědí jednotlivých protagonistů je doplněna historickými, sociologickými a filozofickými střípky. Německý dokumentarista Romuald Karmakar se již po čtvrté vrací k tématu techna jako životního stylu. (Febiofest)

(více)

Recenze (1)

pushover odpad!

všechny recenze uživatele

Letos mám nějakou smůlu. Druhej film na Febiu a druhý zklamání. Takhle špatně natočenej dokument aby pohledal, navíc bez jakýkoli výpovědní hodnoty . Chápu, že točit klasický mluvící hlavy už není žádná výzva. Obzvlášť když nemají co říct. Ale zapíchnout kameru na party a pět minut točit znuděnej dav kterýmu DJ pouští vyčpělej house, občas to proložit filozofujícím pamětníkem lepších časů techna a pak tam prdnout přihřátýho jakoby producenta, kterej má studio gear za statisíce a přitom není schopnej udělat šlapající beat... Takhle si dokument o elektronický hudbě nepředstavuju. ()

Související novinky

25. Dny evropského filmu

25. Dny evropského filmu

02.04.2018

Již 25. rokem nabízí Dny evropského filmu to nejzajímavější ze současné evropské kinematografie. Letos promítnou 49 filmů z různých koutů Evropy. Snímky rozdělené do 7 programových sekcí reflektují… (více)

Reklama

Reklama