Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Městečkem Villefranche otřásají vraždy, úplňky i tajné intriky a Laurene hledá vodítka, která ji přivedou na stopu postavy v lese i vlastnímu zázračnému uzdravení. (Netflix)

Recenze (14)

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Tento seriál má jednu přednost a kdo ho viděl, toho sdělení nepřekvapí  - zamlžený les, který dělá slušnou atmosféru. Jinak ty věčně zkrvavené, zoufalé postavy a mrtvoly v každém díle začnou být divákovi brzy lhostejné. Dá se říci, že 2. série už byla skoro na hraně nudy. Pokud bude ještě další řada, vyhledávat ji nebudu... ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Budu dělat, že tahle série měla jen sedm dílů. Že neměla tak divný a zbrklý konec. Nebo ho raději do hodnocení vůbec počítat nebudu, protože tenhle seriál je tak trochu moje srdcovka, které odpustím skoro vše. Sedm dílů hodně dobrých, závěr na houby, ale to vem čert. Ta atmosféra, která je tady, ta se hned tak nevidí a pokud se přidají všichni herci, co ještě zbyli a lepší příběh, nebudu mít do budoucna žádný problém si to zkusit napotřetí. ()

Reklama

sofiapetra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série byla trošku slabší, ale i tak se mi to nesmírně líbilo. Rozpaky z posledního dílu ale chápu. A vysvětluji si to tak, že naše očekávání, která jsme upínali k velkému finále, byla natolik nerealistická, že logicky muselo přijít zklamání. A také si asi nějaká esa v rukávu nechávají do trojky. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria nezľavila z tempa a temnej atmosféry tej prvej, práve naopak. Mám dojem, že samostatné prípady akoby boli viac naviazané na celkovú makrozápletku a posúvali vpred aj komplikované vzťahy v oblasti. Jednotlivé osudy sú čím ďalej tým tragickejšie a svojim spôsobom sa to týka aj hlavnej hrdinky. Tomu zodpovedá aj prekvapivé finále. Podľa niektorých informácií v ňom podaných by bolo lepšie, ak by vznikla aj tretia séria, napriek tomu sa dá niekoľko súvislostí domyslieť a nie je priam nevyhnutná, pretože identitu tajomného muža poznáme. Pôvod nadprirodzenej sily vďaka mytológii tiež, ale predsa len by to chcelo celé ešte viac dotiahnuť do konca. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sešup. Atmosféra z perfektní jedničky zůstala. Ubyly však svébytný epky, kde si člověk nemohl bejt jistej, jestli autoři vybalí kriminálku nebo čiročirej western. Ubyla civilnost a přibylo mystično. Ubylo tajemno, protože už se jednoduše vše podstatný odhalilo. Zone Blanche je prostě další z řady ´one season wonder´. Chtěl jsem víc toho dokonalýho lesa. Ale autoři v něm zabloudili. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama