Reklama

Reklama

VOD (1)

Starobylý středoškolský rituál se ošklivě zvrhne a vyvolá v městečku napětí. Cora mezitím nahlédne pod povrch ilegální sítě. (Netflix)

Recenze (3)

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ikdyž byla epizoda o trošku slabší než ta miinulá, tak ze Zone Blanche se pomalu stává skvělá podívaná. Hlavní zápletka epizody se zase točí kolem tajemného lesa, což jen prospívá atmosféře. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ešte lepšie ako predchádzajúca epizóda, čo platí kontinuálne pre zatiaľ všetky štyri. Found footage pripomínajúci Blair Witch je ale ešte intenzívnejší než spomínaný film. Celá nahrávka je nakrútená v noci a my vieme, že pri pozornom sledovaní tam nejaký ten tieň nájdeme. Ďalej spomienky hlavnej postavy na jej zasvetenie a vstup jej dcéry do tajomného kultu, či skôr naivnej rebelantskej skupiny. Ja som dostal v tejto epizóde úplne všetko, čo si myslím, že tento seriál dokáže ponúknuť. Preto sa aj teším na finále série a tie proklamované zvraty. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo vážně děsivý, že jsem hodnocení šla raději zaspat a nechala jsem si to až na ráno. Hele, já byla zvědavá, co je ten rituál zač. A když se ukázala jeho pointa s flashbackem do minulosti, tak se to tam začíná už dobře skládat do poučky: do toho lesa nechoďte. Nikdo! Nikdy! Vážně skvělý. Jenom jsem v byla v šoku, že tahle blbá tradice tam stále frčí a všichni jsou v pohodě, i když se často něco stane. Ale jednou jsem se zasmála. Jak všichni poldové zvednou ruku a jako lážo plážo a prokurátor ten výraz: to je nějaký mistni fakáč, než mu dojde, koho ruku mu naznačují :D ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama