Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Laurène si zkrátí zdravotní dovolenou, aby vyšetřila vraždu dělníka z lomu. V záblescích z roku 57 př. n. l. se ošklivě zvrtne římská výprava. (Netflix)

Recenze (4)

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplně nechápu, proč je tato epizoda v modrých číslech. Atmosféra je jako vždy skvělá, zápletka epizody souvisí s lesem, takže za mě se jedná o jednu z těch lepších epizod. Flashbacky z roku 57 př.n.l. je zajímavý nápad, jak udělat atmosféru ještě více temnou. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No návrat hlavnej hrdinky do deja a nakoniec aj do úradu je tak trochu alibisticky vysvetlený tým, že jej kolega nikomu nepovedal o tom, v akom stave ju našiel v lese. Lekári asi vôbec neriešia jej zranenia a fakt, že mala byť dávno mŕtva. Ale dobre, nejde o žiadnu výraznejšiu vadu. Máme tu prvú vraždu novej sezóny, ktorá priamo súvisí s dianím v mestečku a jeho priemyselnej činnosti, takže to nie je tak odrezané od makrozápletky, ako samostatné prípady prvej série. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomerne neurčitý úvod, chemická spoločnosť pokračuje v skladovaní odpadu v okolí Villafranche, mihnú sa tam flashbacky na minulosť. Ťažko povedať čo od toho očakávať, v každom prípade to môže byť zaujímavé ale už by to chcelo naznačiť o niečo viac. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama