Reklama

Reklama

Zone Blanche

(seriál)
Drama / Mysteriózní / Thriller
Francie / Belgie, (2017–2019), 14 h 51 min (Minutáž: 50–61 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ve fiktivním francouzském městečku, které je obklopeno temnými lesy, ze kterých se valí hrozivá mlha, se setkáváme se záhadnými postavami žijícími v lesích, ale i s velkým počtem úmrtí, které se bude snažit vyřešit policejní náčelnice Laurène (Suliane Brahim) společně s nově příchozím státním zástupcem Franckem Sirianim (Laurent Capelluto). (Trajektt)

(více)

Recenze uživatele DwayneJohnson k tomuto seriálu (2)

Zone Blanche (2017) 

Absolutní překvápko. Naprosto nečekané, ale o to intenzivnější. Takový hodně nenápadný seriál, který se mně zaryl pod kůži a po jeho posledním díle jsem zase čekal další díl, no a ono nic. Nedá se nic dělat, tahle mysteriózní paráda s několika příběhy a jedním hlavním, ta rozhodně stála za to a poslední díl s povedeným koncem mě jen utvrdil ve faktu, že dnes musím jít na pět a ani o hvězdičku míň. Bravo Julien! Bravo Thierry! A největší, speciální dík patří uživateli Misterz za jeho perfektní, seriálový tip. ()

Season 2 (2019) (S02) 

Budu dělat, že tahle série měla jen sedm dílů. Že neměla tak divný a zbrklý konec. Nebo ho raději do hodnocení vůbec počítat nebudu, protože tenhle seriál je tak trochu moje srdcovka, které odpustím skoro vše. Sedm dílů hodně dobrých, závěr na houby, ale to vem čert. Ta atmosféra, která je tady, ta se hned tak nevidí a pokud se přidají všichni herci, co ještě zbyli a lepší příběh, nebudu mít do budoucna žádný problém si to zkusit napotřetí. ()

Reklama

Reklama