Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Soo-Jin je mladá ornitoložka, která na pár týdnů začne pracovat jako učitelka na základní škole. Ve třídě, kde učí, ji zaujme Hye-Na. Časem zjistí, že malá Hye-Na je doma nejspíš bita a zneužívána vlastní matkou a jejím přítelem. Přesto má však svoji matku ráda a nikomu doopravdy neřekne, co se jí doma děje. Jedné mrazivé noci Soo-Jin náhodou najde Hye-Nu v odpadkovém pytli odsouzenou ke smrti. Ihned poté se rozhodne ji s sebou unést na Island, kde chce studovat migrační ptactvo, a nafingovat, že Hye-Na spadla do moře. Začínají svoji cestu jako matka a dcera s idylkou nového života za oceánem. Ale i Soo-Jin má spoustu nedořešených problémů z minulosti, hlavně co se rodiny týče. Navíc policie po zmizelé holčičce intenzivně pátrá každý den, takže se z života mladé ženy stává každodenní strach, ale zároveň i vřelé mateřské souznění k její nevlastní dceři. (Dashielka)

(více)

Recenze (5)

mmatuli 

všechny recenze uživatele

Kdo ma větší právo být matkou, žena, která dítě porodí nebo žena, která dítěti dá lásku a jistotu a zázemí. Pěkně podané, herecké výkony dobré. ()

Reklama

Tipko 

všechny recenze uživatele

Dobrá filmová séria o žene, ktorá uniesla dievčatko, ktoré vlastná matka odmietla.Seriál rieši najmä vzťah medzi matkami a dcérami, ale dáva i niekoľko morálnych ponaučení do ďalších rodinných vzťahov. Pri jeho pozeraní človeku tečú slzy. Seriál vrele odporúčam, najmä ženám. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Týrané malé dievča je zachránené svojou učiteľkou, ktorá s malou zaobchádzala ako s ľudskou bytosťou - okrem toho, že ju netýrala tak s ňou aj viedla rozhovory o tom, ako sa cíti a čo chce robiť, rešpektovala jej názor a bola k nej úprimná. Aj väčšina ostatných vzťahov boli fungujúce s veľa príjemnými momentmi. Seriál pre kohokoľvek, koho zaujíma blaho detí či dobré vzťahy, bez ohľadu na to, či sú matky, dcéry alebo nie. ()

MIRECSK 

všechny recenze uživatele

Seriálový klenot. Bravúrne herecké výkony, krásna hudba a skvelý príbeh podaný s takou láskou a precíznosťou ako to hádam dokážu len Kórejčania. No a nebyť seriálu I Hear Your Voice, v ktorom som si zamiloval práve Bo-yeong Lee, tak by som sa k tomuto skvostu ani nedostal. Čo by teda bola obrovská škoda. 90% viac než zaslúžených. Pre mňa dokonca úplne dokonalé. Odporúčam. Na viki to je aj s celkom dobrými českými titulkami. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (1)

  • Yool Heo, skutečná představitelka dětské seriálové postavy Na Hye, se nikdy dřív na televizních obrazovkách neobjevila. Jedná se o její vůbec první televizní roli. A nedostala ji jen tak zadarmo. Dokázala porazit dalších čtyři sta dětí, které v rámci pořádaného konkurzu s podporou rodičů o danou roli usilovaly. (Conspi)

Reklama

Reklama