Reklama

Reklama

Cesta

(festivalový název) (studentský film)
Trailer 2

Obsahy(1)

Polibek u moře je příslibem věčné lásky. Kdo by ale na podzim chodil na pobřeží Baltského moře? Nikdo kromě Martina a Andrease, ústředních postav filmu, pro které je toto místo důležitým pomníkem jejich vztahu. Po mnoha společně strávených letech, sérii životních úspěchů ale i fatálních chyb sem přijíždí každý rok, aby k sobě znovu nalezli cestu. Zatímco většina filmů o vztazích končí ve chvíli, kdy se do sebe hlavní postavy zamilují a utvoří pár, debutující režisér Chris Miera naopak zkoumá dlouholetý vztah hlavního páru od chvíle, kdy jejich syn odchází z domu na vysokou. Až zpětně sledujeme zásadní události patnáctiletého vztahu. Co po tolika letech z lásky dvou lidí vlastně zbyde? A jak dlouho v partnerství znamená věčnost? Autentická studie jednoho vztahu s nezaměnitelnou melancholickou atmosférou podzimu a baltského pobřeží. (Mezipatra)

(více)

Recenze (4)

Danqo 

všechny recenze uživatele

Stotožňujem sa s niektorými tvrdeniami kolegu Fahrenheita, že to bola pomerne veľká nuda. Rozumiem, že komunikačné štýly, ktoré majú ľudia medzi sebou, sú rôzne, ale vyslovene ma ubíjal štýl komunikácie, akým spolu komunikovali postavy. ()

Fahrenheit 

všechny recenze uživatele

Velká nafouklá nuda. Natočit film o všednosti a o obyčejném vztahu dvou lidí není snadné. Ale určitě to nejde tak, že kamera bude donekonečna zabírat hlavy, mluvící, usmívající se, líbající se... Skoky v čase působí zbytečně, nic nepřinášejí. Jedna hvězda za pár hezkých záběrů na Balt. ()

vyhnalek 

všechny recenze uživatele

Přesný film. Přesný v popisu vývoje vztahu po třinácti letech. Smutný, ale i veselý - takový je život v partnerství. ()

Reklama

Reklama