Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O svátku Haloween pozve Mike svou přítelkyni a další kamarády na rodinnou farmu, aby si uspořádali večírek v kostýmech. Na farmě se setkají s Indiánem jménem Havran, s nímž připraví starodávný obřad s podivnou dřevěnou figurínou. Když začne obřad, je náhle zavražděn jeden z Mikových kamarádů. Touto smrtí se rozpoutá série záhadných vražd. hlavním podezřelým je Mike, který se vždy před každou vraždou ztratí. Vrahem je však někdo, kdo je od počátku naprosto mino jakékoliv podezření. (Vapet Production)

(více)

Recenze (6)

tron 

všechny recenze uživatele

No tak toto ma dostalo. Ale v negatívnom zmysle. Dávam "až" 20% , aj keď vlastne ani neviem, za čo presne. Väčšinu filmu tvoria nudné scény, kedy ne-herci v trápnych kostýmoch pobehujú po dome a rad za radom umierajú. Je to ešte horšie, ako to znie. Čo na tom, že tu niekde hrá matka Jasona Voorheesa Betsy Palmer, keď je to také zlé, že sa na to miestami už ani nedá pozerať? Pritom nápad o "zhmotnených strachoch" nie je zlý. Zlý je "iba" celý tento film. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ovšem jiný kafe, dvojka je neuvěřitelně špatnej film. Tam kde jednička dokázala vyvolat jakž takž atmosféru, tak dvojka dokáže vyvolat jedině zívačku bez napětí. Nenašel jsem ani jednu scén kde bych si řekl že tomu můžu dát aspon 2*, spíše jsem byl na konci naštvanej a to i na jedničku protože dvojka se snaží dát jinej příběh a tím i jinou formu tý loutky. Která se objevuje častěji než v jedničce ale už jsem z ní necítil ten dobrej pocit co jsem cítil v jedničce. Průser. ()

JKL odpad!

všechny recenze uživatele

Před pár lety jsem tento film zahlédl na Nově. Dřevěná loutka, která vraždí je věcí docela bizarní, ale nic proti. To, že celá parta po několika vraždách zůstává nadále na statku je fakt drsná hovadina. Milující se dvojice je zavražděna in flagranti a čumějící magor umlácen hlavou o WC mísu. Zkrátka kravina... ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Můj zážitek byl velmi děsuplný, jeden z prvních horrorů co jsem kukal v dětství na chatě. každý byl oblečen do kostýmu, do toho čeho se nejvíc bál, jooo vraždící loutka, hned od začátku jsem věděl, že bych ho stejně upálil,na tom není nic těžkého. Já si ten film užil, je to samozřejmě už mnoho let, nevím jak v dnešní době, ale mě tehdy tuhla krev v žilách. Na horrorech je hlavní, že se snaží vsugerovat horrorovou atmosféru, i kdyby to byl béčkový film, tohle bylo elitní představení vážení, a né ty horrory dnešní doby. Který umějí jenom to, že padají hlavy a střeva, blondýna běží a zakpně ukáže prsa a zadek, ale i tak hraje psycho hudba. Nebo se líbají někde v bazénu a v tom momentu jim někdo ufikne hlavu, a střihnou to.... ()

willis 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá poměrně nadějně. Obřad při kterém se hlavní hrdina postaví svému strachu...hmm, že by psychologie?Ne, všechno se zvrhne do nesmyslného a nelogického vraždění, při kterém jsem si přál aby umřeli všichni a to co nejrychleji. Jo a ten film jsem viděl pod názvem Fear: Halloween Night (ale to je detail). ()

Reklama

Reklama