Reklama

Reklama

Pán kouzel - Ďáblův kámen

  • Kanada Wishmaster 3: Beyond the Gates of Hell (více)

Obsahy(1)

Studentka Diana objeví tajemnou skříňku s krvavě červeným rubínem a osvobodí temného džina, který v něm spal po mnoho desetiletí. Duch potřebuje, aby vyslovila tři přání a on tak mohl přivolat na svět své druhy. Co kdyby se ale kámen dostal do špatných rukou? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (26)

tron 

všechny recenze uživatele

„Prepečené a extra chrumkavá.“ Po nečakane dobrej dvojke hlási trojka veľkolepý návrat k duchu nudnej jednotky. Navyše došlo k hereckej výmene u džina, čo je škoda, lebo pôvodný herec bol síce v prvej časti otrasný, ale v druhej patril prekvapivo k tomu najlepšiemu z nej. Trojka neobsahuje prakticky žiadny humor, čo je oproti prvým dvom prevažne odľahčeným dielom ďalší nečakaný zvrat v kauze. Celé je to strašne rutinné, (pod)priemerné a mdlé. Džin (vo svojej nie ľudskej podobe) síce vyzerá vysokorozpočtovejšie, ako v predchádzajúcich častiach, no väčšinu času strávi v podobe nezáživného profesora. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Divoffa nahradil nový herec, ktorý síce udržiava džinovský štandard, no vzhľadom na obmedzený rozpočet sa veľmi na plátne neobjavuje a miesto neho tam pobehuje nejaký bradatý tajtrlík. Osekaný rozpočet sa prejavuje vo všetkých ohľadoch: mizerné efekty, mizerný strih, mizerná réžia. Jediné, čo do série prináša sú nahé slečny, čo síce poteší, ale na plnohodnotnú zábavu nestačí. Aj tak ide o celkom pozerateľné béčko, určite lepšie ako druhý diel, no ani z ďaleka nedosahujúc kvality prvého filmu. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá kokotina, která má původním Wishmasterem společný jen námět... Pán kouzel je levný TV film s otřesnými (a hlavně nesympatickými) herci, směšnými gore scénami a naprosto nudnými úmrtími, ze kterých se zcela vytratil černý humor... Sračka... ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné uspávadlo. Absolútna dehonestácia pôvodných filmov, televízna šaškáreň, boriaca hranice nudnosti. Odpad, vycucaný z ukradnutého kameňa - ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s Wishmasterem. No nedopadlo nějak špatně, je to přeci jenom 3 pokračování. Jedna holka osvobodí džina kterej se převtělí do profesora. No a tak to začne, a taky končí. Film ničím nepřekvapil, a ani nijak nepotěšil nicméně celkem dobré béčko na jedno zkouknutí. Sice je bez krve, bez náznaku atmosféry a se strašnýma hercema. Prostě blbost, která ale zabavý. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Po výborné jedničce a slušné dvojce je tohle hodně velký a rychlý sešup do sraček. Pár světlých místeček to má, ale celkově je to hodně slabé. A ten trapný konec... ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Pokračování bez hlavního představitele Džina, velká škoda. Zápletka prakticky úplně stejná, nic nového nepřináší a ubyl počet úmrtí vykutálených přání. Bohužel i nápaditost se ztratila a film se nemá o nic opřít. Tato série nikdy neoplývala příliš hororovými prvky, ale první dva díly byly nabité akcí, což tady rapidně ubylo.......3/10 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Podtitul: Ďáblův kámen. CITÁT - Haló, kdo je tam?.......... Hned v úvodu je poznat, že film má celkem solidní hudbu a povedené ozvučení. DAILOG: PROFESOR - Ó můj Bože! WISHMASTER - Ó, to ne, ale hned vedle........... Hele, ale opravdu si musíte dávat pozor na to, co si přejete. Někdy i málo znamená hodně. CITÁT - Staň již se.......... Film si udržuje několik základních věcí, které vás lehce drží ve sledování. Je to trocha erotiky, krásné herečky, což souvisí s tou erotikou, sympatický (vzhledově) je i hlavní záporný hrdina a ve své původní podobě je i hrůzostrašný a jak jsem již napsal, příběh má dobrou hudbu. Děj, nebo-li obsah je ve své podstatě stejný jako u dvouch předcházejících příbězích. Zaujme, nenudí a dá se to celkem v klidu dokoukat. Scéna z liposukcí je hnusná. CITÁT - Anorexie je vážně oslabující nemoc........... Asi okolo 60 minuty se to celkem všechno pokazí. Zhorší se hudba a hlavní aktéři se začnou chovat trochu přiblble až směšně. Škoda až sem to bylo docela dobré. Od té šedesáté minuty to spadlo někam do sféry nepovedené telenovely. CITÁT - Vyslov třetí přání a nedělej nám problémy.......... Nakonec je to slabší průměr až podprůměr. Posledních 30 minut jsem už jen nevěřícně kroutil hlavou a říkal jsem si, jak se s toho vyvinul tak stupidní děj. Ještě mám čtvrtý příběh a jsem zvědav, jak dopadne ten. Podle komentářů některých uživatelů, je prý čtyřka dobrá. Jdu na to. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Síce je miestom natáčania Kanada, ale je to cítiť tou rumunsko-bulharskou aurou. Technicky aj umelecky. Čo sa dá povedať o videobéčku? Občas to vyjde, ale málokedy. A je mi stále záhadou, ako je možné že na pokračovania prepadákov sa nájdu peniaze skôr, ako na sequely megahitov? ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Na tomto třetím díle, ujdou druhy vražd, ale jinak je to slabé. Ještě jsou zde pěkné studentky, ale ty nezáživnost filmu moc nezachrání. Za mě 30% :) ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

třetí díl, to už je krok jinam od původních prvních dvou dílů a rapidní kvalitativní úpadek až někam do víc než tuctových béčkových vod už hodně mizerného podprůměru, skoro to uráží tím, že to nese název původního filmu, protože todle už s ním nemá skoro nic společnýho, je to jen lacinej a špatnej televizní film a pro tu tetralogii naprosto zbytečný, bez něj by to byla skvělá trilogie, tendle ten celek jen hyzdí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V konečném součtu je snímek „Pán kouzel - Ďáblův kámen“ prostě špatný. Dějově je plytký, nemá čím zaujmout, protože ani ta přání nejsou plněna nějakým zajímavým způsobem, což je docela škoda, protože na tom se dal film ještě zachránit. Ale tvůrci se nato celkem vykašlali. A je to velká škoda. Netvrdím, že mě série uhranula, ale z toho hlavního nápadu se dalo vykřesat více ve větším počtu filmů. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Na jednotku a dvojku to urcite nemalo,tam boli lepsie zelania...a ani herec co tu hral zleho djinna nemal taku charizmu ako typek co hral v 1tke av 2jke, ale podla mna som videl vela horsich filmov ako je tento.....takze som sa rozhodoval medzi 1 a 2* ale kedze sa mi tato seria celkom paci tak davam 2* ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Průměrná podívaná. Diana co má depky z toho že může za to, že její rodiče měli nehodu a umřeli. Ve škole dělá s profesorem na nákým projektu, ale při tom vého kluka zanedbává, ten to jak jinak špatně nese (já se mu nedivím , takovou pipku mít, to radši budu sám). Ve školním muzeu otevře nákou skřínku a najde kámen z něhož vyskočí jakýsi rohatec (prý džin). Diana je z toho nesvá a svěří se profesorovi, tan se pak na kámen osamotě zadívá a rohatec vyskočí a slíbí mu jakékoliv přání jenže ho přitom zabije a vezme jeho podobu a snaží se najít toho kdo otevřel tu skřínku což byla Diana. A tak to je vlastně celé, rohatec běhá a zabijí jiné a Diana se snaží přesvědčit kluka a kámarády , že se něco děje což se jí částečně i daří a ještě jí přijde napomoc jakýsi anděl (či co to bylo). Taková levná blbost, ale celkem se nechá. Pár scén je solidních , třeba když si holka přeje, aby jí prasklo srdce (myslí samozřejmě láskou), jenže rohatec jí to splní doslova, což je velice zábavné. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Wishmastera vzala pod křídla Kanada a hned to celý zkur*vila! První dva díly byli senzační, ale trojka? Co to mělo znamenat? Dabing šílený a záporák taky za nic pořádnýho nestál. O ději se radši rozepisovat nebudu, fuj, zklamání! 35% ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

V porovnání se skvělou jedničkou, se kterou to má pouze společný námět je to bída a utrpení. Nuda, příšerně nesympatičtí hlavní hrdinové ... Přiznám se, že jsem to nezvládl dokoukat do konce. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Téměř jako každá hororová série i tato zaznamenává každým dílem výrazný kvalitativní pokles dolů. Herecky příběhově nadsázkou a vůbec celkově to svým starším bratříčkům nesahá ani po paty. Nebudu, ale tak kritický protože oipravdové peklo na zemi je až poslední díl. Tohle se ještě zkouknout dá, ale bát se u toho budete asi jako u pohádky o červené karkulce a o napětí nemůže být vůbec řeč. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Série jde nezastavitelně dolů - místo Divoffa hraje džina nějaký týpek co vypadá jako pouliční úchyl, ze zajímavého hororu se stala obyčejná teenagerovská vyvražďovačka s terminátorským finále a co je nejhorší? Tvůrci mění pravidla - džin může klidně zabíjet i dělat si co chce navzdory přáním a pokud si někdo něco přeje, nedává to co se mu stane vůbec smysl. A co mě proboha být ten archanděl Michael??? Prostě kravina, na čtverku už se radši ani koukat nebudu. ()

Arogant odpad!

všechny recenze uživatele

Bože to je shit. Mlátili jsme se s kamarádem do hlavy, co jsme si to pujčili. Ještě to navíc bylo potuplované opravdu "hrůzostrašným" dabingem, kde hluboký hlas záporného džina byl podložen jakoby žabým kuňkáním...no šla z něho hrůza...hrozný předvídatelný děj, katastrofální herecký výkony a hlavní záporný žabák. Vopruz. ()

Reklama

Reklama