Reklama

Reklama

Pán kouzel - Ďáblův kámen

  • Kanada Wishmaster 3: Beyond the Gates of Hell (více)

Obsahy(1)

Studentka Diana objeví tajemnou skříňku s krvavě červeným rubínem a osvobodí temného džina, který v něm spal po mnoho desetiletí. Duch potřebuje, aby vyslovila tři přání a on tak mohl přivolat na svět své druhy. Co kdyby se ale kámen dostal do špatných rukou? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (26)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

No, konečně v sérii někdo v roli hlavního hrdiny, kdo my byl sympatický i když to byla jen holka. Bohužel, je tento film z celé série naprosto k ničemu. Efektů jen poskrovnu, v ději hodně slepých míst a navíc absence závěrečné masové scény jako v prvních dvou filmech. Je to škoda. Stačilo trocha invence a mohlo jít o dobrý film. Takto je to jen jeden z řady tuctových volovin s primitivním příběhem.201409148409/8829 ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Třetí Wishmaster je oproti předchozím dvou dílům trochu odlišný, více se tu (minimálně v první polovině) klade důraz na hororovou atmosféru. Dobrá hudba a efekty. Znepokojivé drsné scény a dobré finále. Postavy jsou sice hrozná tragédie, stejně tak herci, ale celkově to sračka není. Celkem mě to bavilo a tak tomu nechávám stejné hodnocení jako prvnímu a druhému dílu. 5/10 ()

handz odpad!

všechny recenze uživatele

Jednicka je skvela, dvojka ujde, ale tohle? Tohle je vazne hnus. Nejen, ze Djinna hraje jiny herec, ale take ma jiny kostym, horsi, levnejsi a modrejsi. Navic herec v jehoz kuzi Djinn po vetsinu (zde opravdu velkou vetisnu!!! ted nevim jestli po zacatku vubec jeste kdy byl djinn videt) ) casu je, stoji za houby. Prani se tu plni malo a je to o nicem k tomu atmosfera teen horroru ze stredni a je vymalovano, zabiti serie jak se patri, trochu se ted bojim podivat na 4ku. ()

Reklama

Reklama