Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (176)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně špatný film vhodný tak pro starší děti, které by se ale stejně mohly po většinu času nudit. Slibné spojení neúspěšného exorcismu, respektive posedlosti démonem, a márnice předvedla ukázkově Neznámá slečna, jejíž tajemství nebylo nakonec zcela odhaleno (The Autopsy of Jane Doe), ale divák si snímek mohl patřičně užít. Herecké výkony ochotníků z Horní Dolní, digitální oheň, nedostatek krve a nulové napětí. Dvě, možná tři scénky atmosféru rozhodně nenavodily tak, jak by si děsuchtivý divák přál. A strašit vysoušečem rukou a třískáním do plechových barelů je nejen neúčinné, ba přímo trapné. Jen mi unikalo, proč se démon snažil vyspravit tělo Hannah, když jeho úmysly byl stejně jiné. A otevřená vrátka na konci? No, pokračování snad nebude.....a nápověda skrze mouchu měla asi znamenat: Hej, ty hloupý diváku, takhle se věci mají! Mizerné 2*, ale pokud se tu ještě chvíli zdržím, dám odpad. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Vymítání, márnice a sympatická Shay Mitchell. Zní to možná dobře, ale koukat se na to bylo spíš zatrest. Dalo mi to velkou námahu a bych u toho neusnul. Kdyby to šlo dám 1 a půl hvězdy, jelikož ale to nejde musím se přiklonit k nižšímu hodnocení. Tenhle snímek bych za sebe nikomu nedoporučil, teda pokud se nechce ocitnout " ve spárech nudy ". ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

No hned druhý horor mě vrátil do reality, byla to doslova zábava jak v márnici. Do té je přivezena mrtvola posedlé holky a začíná strašit a později zabíjet, aby si vyspravila tělo. Stokrát ohrané lekačky (blikne světlo a něco se objeví na kameře, nefungující technika), neoriginální potvora, neoriginální telekinetické vraždy a díry ve scénáři - proč démon nezabije hrdinku a proč ta nezvedne prdel a neodejde pryč? Dvě hvězdičky za povedenou atmosféru moderní márnice, celkem sympatickou hrdinku a solidní finále s happyendem! Jinak slabý průměr u kterého mě xkrát napadlo jak snadno by si s takovou třetiřadou démonkou poradili Dean a Sam Winchesterovi. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Jeden z ďalších hororov vzniknutý zo stokrát vyvarených surovín. Klišovitý príbeh bývalej policajtky, ktorá v akcii zlyhala (dosť retardovaným spôsobom) a ktorá sa snaží začať znovu ako laborantka v pitevni. Telo mladej dievčiny, ktoré našej hrdinke privezú na pitevňu je však nejaké zvláštne a je stále posadnuté démonickou entitou. Samozrejme že sa okamžite začnú diať nevšedné veci a pár ľudí okolo našej hlavnej hrdinky to čoskoro odnesie. Filmu chýba poriadna hororová atmosféra a nestane sa tu nič prevratné, čo by sme nevideli predtým. Očakával som aspoň niečo trochu šokujúce ako tomu bolo v Exorcistovi, ale to bola len ilúzia. Možno ako bonus sa tu pre chlapa dá považovať, že naša posadnutá Hannah Grace má moc pekné telíčko a vo filme chodí nahatá. Ale to je všetko. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Absolútne tuctový démonický horor, ktorých je ako hnoja..., ale nie je to žiadna tragédia a v podstate takáto jednohubka fanúšika poteší. Keď už pre nič iné, tak určite minimálne pre tie nádherne hororové priestory nočnej márnice v obrovskej bostonskej nemocnici. Už dávno som z hororovej výpravy nemal tak "krásne" skľučujúci pocit, atmosféra sa miestami skutočne dala krájať. A to je veľké plus. Príšera obstojná, aj keď nijak obzvlášť hrôzostrašná. A aj ten bodycount mohol byť väčší. Vo finále ale nemám väčšie výhrady.... kiež by viacero pokusov o horor skončilo aspoň takto... 60 %!! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Andrew (Grey Damon) ťuká na dveře Megan (Shay Mitchell), si jde všimnout, poté, co se Megan obleče a jde otevřít dveře, vpravo v místnosti jednoho z kameramanů. (MichalSebek)
  • Kirby Johnson získala roli Hannah na základě své taneční průpravy a schopnosti vykloubit si ramena a všelijak pokroutit tělo. Díky tomu, je prý většina poloh těla Hannah reálná a jen minimum z nich bylo vytvořeno pomocí digitálních efektů. [Zdroj: časopis Cinema 01/2019] (ČSFD)

Reklama

Reklama