Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (176)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Horor by to byl mnohem lepší a na vyšší /rovni kdyby tvůrci aspoň trošku přidaly na strašidelné hudbě, protože ta tam nejvíc chyběla. Konec u zpopelnění nebyl taky vůbec vymyšlen dobře, ale jinak atmosféra a příběh byl skvělý přímo dobře vymyšlen ale na těch par drobnosti nemůžu jít do plna, přesto ani za prachy bych takovou práci nedělal. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Úvod podle mě, zbytečně natahovaný. Teprv až někde v půli, se začíná něco démonického dít. Lekačky byly dost na sílu dělaný a dělá herce opět idioty, všichni se lekají všemožných zvuků, i těch největších píčovin, že třeba začne zvonit telefon. Jinak děj se odehrává aspoň v originálním místě, než v nějákem v kanále nebo v domu hrůůůzy. Démon se taky naučil ovládat moderní digitální snímače, smartphony a computery. Všichni se nechávají vomrdat ďáblem v těle ženy, které nenávidí muže.. pardon, trochu jsem zabočil na jiný film. A moc nechápu, proč démon, už od začátku, neměl v úmyslu zabít hlavní hrdinku. Že by sympatie? Jsou i horší horory, a nerad to přiznávám, ale nebylo to tak špatné.. průměr #podzimnisklizen [2019] ()

Reklama

JetDryerFan 

všechny recenze uživatele

Za mě příjemné překvapení. Film se nesnaží přehánět svou strašidelnost a spíš skvěle využívá prostředí, kde se odehrává. Už po druhé scéně je sice jasný (spoiler), že karty na otvírání dveří, světla na pohybová čidla a výtah budou hrát velmi důležitou roli, což se taky později potvrdí, takže trochu nuda. Ale závěr filmu se s tím nijak nemaže, tak není prostor vymýšlet bůhví jakou pecku na závěr, která by to mohla akorát pokazit. 65% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Po silnejšom začiatku tá kvalita pomerne rýchlo klesne pod tú imaginárnu hladinu. Je dané prostredie a aj príbeh dokáže udržať pozornosť diváka – ale všetko je na hrane. Priemerné herecké výkony. Príliš jednoduchý záver. Veľmi malá rola per S. Katic, za čo je škoda. Osobné hodnotenie: 68% (***) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(58%) Nebylo to vyloženě zlé. Jen to prostě postrádalo pár aspektů patřící k tomuto žánru. Rko to mělo, což je sice fajn, ale moc využité nebylo, i když to nadnášení lidí, které posedla ta bytost – to bylo zvládnuté dobře, praskání, svalů, kostí či co atd.. Atmosféra byla taková suchá, dalo by se z ní vytřískat víc, to samé platí i o napětí, které zde skoro vůbec nebylo. No, ale technická stránka byla zase vydařená. Stejně jako hlavní hrdinka, která mě bavila. V poslední třetině snímku se to víc rozjede a závěr je sice obyčejný, ale proč ne. Celé je to předvídatelné, takže nás nic nepřekvapí. Prostředí filmu jako je márnice, ostraha atd – to bylo zajímavé. Ono těch témat ohledně vymítání bylo už dost, co se má furt natáčet, že jo ? Na zabití večera je to ale přijatelná jednohubka. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • V pôvodnom scenári bola márnica oveľa menšia. Režisér Diederik Van Rooijen ju upravil na oveľa väčšiu, prázdnejšiu a strašidelnejšiu. (Pat.Ko)
  • Ve scéně, kdy Andrew (Grey Damon) ťuká na dveře Megan (Shay Mitchell), si jde všimnout, poté, co se Megan obleče a jde otevřít dveře, vpravo v místnosti jednoho z kameramanů. (MichalSebek)
  • Kirby Johnson získala roli Hannah na základě své taneční průpravy a schopnosti vykloubit si ramena a všelijak pokroutit tělo. Díky tomu, je prý většina poloh těla Hannah reálná a jen minimum z nich bylo vytvořeno pomocí digitálních efektů. [Zdroj: časopis Cinema 01/2019] (ČSFD)

Reklama

Reklama