Reklama

Reklama

Attack of the 50 Foot Woman

  • USA Attack of the 50 Ft. Woman
Trailer

Obsahy(1)

Nancy je slávna multimilionárka, žijúca na vidieku so svojím milovaným manželom Harrym. Je však nešťastná, pretože Harry je s ňou iba pre peniaze a po večeroch záletuje v miestnych baroch. Ale Nancy sa dočká dňa, keď bude Harry len jej. Raz totiž na poľnej ceste narazí na veľkú bielu mimozemskú bublinu, z ktorej vystúpi "e.t.-obor" a obdaruje ju nadživotnými schopnosťami. (POMO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

pepo 

všechny recenze uživatele

Konečne niekto pochopil ako má vyzerať správna sonda zo zničeného ženského srdca :) Zďaleka nie taká blbosť ako by sa mohlo zdať podľa názvu. Prvú polovicu je to totiž prekvapivo vážna vzťahovka a až v poslednom akte sa rozbehne to pravé mäso. To však mohlo byť trochu prepečenejšie, šťavňatejšie a lahôdkovejšie. Ale za pozretie to stojí. Aj vďaka krátkej stopáži a nepredvídateľnosti to rozhodne nie je nuda. 6/10 ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

See a female colossus... her mountainous torso, skyscraper limbs, giant desires! Nešťastná milionářka Nancy se takhle jednoho večera vrací domů, zatímco její manžel Harry to zase s nějakou zatáhnul v hospodě, když narazí na obří bílou kouli (říkají tomu satelit) s obřím mimozemšťanem uvnitř! Uteče, nicméně nikdo jí vzhledem k alkoholické minulosti nevěří, manžel s ní dál vychcává, až do té doby než jí onen mimozemský plešoun vezme a zněkolikanásobí její velikost. Pak se všem stáhnou prdele, ale to už je pozdě... Mohla to být pořádná prdel, kdyby to tak nenatáhli na úkor té akční části. Nancy se totiž zvětší až skoro ke konci filmu a nějaké pořádné monster záběry prakticky nečekejte. Triky vypadají nějak podezřele holograficky, případně to vyřeší velikou, ale naprosto uměle vypadající sádrovou rukou. A zařvou jen dva nebo tři lidi. Prostě pokud si chcete užít přerostlou sexy ženskou, mrkněte spíš na konec Dude, Where's My Car?... tenhle film vás po téhle stránce těžko uspokojí, ale koukat se na to dá. Hlavně když dostane toho bastarda Harryho... ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je v tomto monster-movie upřednostněno rodinné drama před akční částí... Přece jenom, dívat se 80 % filmu, jak lehce psychicky nestabilní milionářku podvádí její manžel, není úplně to pravé... Co se týče triků, tak vzhledem k roku výroby, člověk ani nemůže čekat nějaké dech-beroucí triky (ty holografické by mi ani tak nevadily), ale obrovská sádrová ruka byla přece jenom trochu moc... Ani počet mrtvý není příliš vysoký (přece jenom, vše zajímavé se stane v posledních 10-ti minutách), ale člověk se při sledování tohoto kusu nemůže ubránit lehkému pocitu nostalgie... Zvláště, když si vzpomene na naprosto nezvládnutý komediální remake s Daryl Hannah, který byl minimálně o třídu horší... Pokud máte rádi klasické sci-fi 50-tých let, s tímhle snímkem chybu rozhodně neuděláte... ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Monster movie, krížený s manželskou drámou? Prečo nie?! Attack of the 50 Foot Woman je natoľko uletený sci-fi brak, že nikdy neviete, čo sa bude diať o päť minút. A to je jeho najväčšie plus. Teda spolu s komickosťou, dosiahnutou tupými dialógmi a oficiálne najhoršími špeciálnymi efektami všetkých čias. Pokiaľ máte radi tento žáner, nemôžte prehlúpiť A pokiaľ ste zhodou okolností aj naštvaná feministka, zažijete vzkriesenie! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně zábavné béčko které ve své době udělalo celkem rozruch. Dneska samozřejmě je spíše lehce úsměvné. Ale já se bavil více než u remaku z 90 let. Navíc Juran má s podobnýma filmama zkušenosti a navíc natočil jeden z mých nejoblíbenějších filmů z 50 let 20 Million Miles to Earth. Takže jsem neměl důvod mu nevěřit. A taky se stalo. Pro mě to byl dobrý film, sice je pravda že někdo nezkousne prvních 35 minut, kdy se obří žena neobjeví to předtím jsou scény jak si každej myslí že se zbláznila když říkala že viděla v poušti ufo. Druhý problém je asi až moc umělá ruka která na konci všude sahá. Ale i tak je to neskutečná zábava por lovce béček. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (14)

  • Yvette Vickers měla velké štěstí během natáčení scény, kde její postava zemře. Hřebík vyčnívající z padající desky jen těsně minul její hlavu. (Dreadd)
  • Magazín Premiere zařadil filmový plakát k tomuto snímku na 8. místo mezi 25 nejlepších filmových plakátů všech dob. (Dreadd)
  • Režisér Nathan Juran chtěl být na výplatní pásce veden jako Nathan Hertz, protože nebyl spokojený s výslednou kvalitou snímku. (Dreadd)

Související novinky

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

02.02.2024

Režisér Tim Burton se v současnosti plně věnuje postprodukčním pracím na svém nejnovějším snímku Beetlejuice Beetlejuice, jenž by měl vzít světová kina útokem letos v září, nicméně ani toto pracovní… (více)

Reklama

Reklama