Reklama

Reklama

Imposters

(seriál)
  • Austrálie Imposters
Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2017–2018), 13 h 51 min (Minutáž: 41–45 min)

Hrají:

Inbar Lavi, Brian Benben, Katherine LaNasa, Megan Park, Aaron Douglas, Samuel Patrick Chu, Rob Heaps, Parker Young, Stephen Bishop, Mary Kay Place (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Recenze (3)

Roman.Caesar 

všechny recenze uživatele

Promyšlená a celkem i napínavá show, finále se také vydařilo, a tvůrci již mají téměř vymyšlenou 2. sérii, která by měla vysvětlit mnoho k té první, a rozvinout další příběhy. Těším se na pokračování, za mě po 1. sérii 88 % ()

Reklama

Baerdeller 

všechny recenze uživatele

Seriál má tři vady - 1) příliš dlouhou stopáž na epizodu, kdy by seriálu opravdu hodně pomohlo mít max. 30min nebo raději i sitcomových 20min. 2) Druhý problém souvisí úzce s prvním - epizody obsahují fůru generického obsahu pro ženy, který nijak neposouvá děj či nemá vliv na průběh seriálu. Ano, je to seriál, který cílí na ženskou část publika, přesto si myslím, že kdyby tenhle emoční balast byl trochu prostřihán, tak by to většina mladšího diváctva ocenila bez ohledu na pohlaví. Seriál by tak dostal buď vyšší tempo nebo by naopak vznikl větší prostor pro propracovanější postavy. 3) Pomalý začátek. Cca prvních pět epizod je taková pomalá komorní předehra pro závěrečných pět. To je imho velká škoda, protože (hlavně mužská část) obecenstva může mít problém u seriálu přetrvat dost dlouho, aby se dostala k té "dobré" půlce. Hodnocení první série, tak zhruba akorát mezi 3-4*. Protože jde o nepříliš známý seriál, tak se přikloním k hodnocení vyššímu. Čekám na druhou sérii. EDIT: Výborně! Druhá sezona se povedla. Možná trošku jednodušší než první, ale mnohem více profesionální, míň lowcost a hlavně všechny tři body, které jsem vytýkal na začátku jsou fuč! Epizody odsýpají, takže si člověk ani nevšimne 40min stopáže; vztahy jsou přítomné, ale slouží jen jako doplňkové koření - nejedná se o hlavní chod. A tempo má druhá série výborné. Z takového ošklivého káčátka se vyklubala líbivá feel good varianta seriálových Dannyho parťáků. Druhá série na pomezí 4-5* hvězdiček. Těším se na třetí, protože naznačený vývoj na konci druhé, má obrovský potenciál do budoucna. EDIT2: Bohužel seriál mateřskou kabelovkou zrušen. :( ()

Galerie (141)

Reklama

Reklama