Reklama

Reklama

Recenze (8)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Upír z Feratu zmixovanej s Mad Maxem, jako ozdoba posloužily plátky Grindhouse a paraplíčko s nápisem Death Race. Výsledkem je slušně řízný drink, o jeho trvanlivosti je ale možné mít vážné pochyby. Nicméně zatím chutná. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na první díl našláplá akce v čele s krásnou hlavní představitelkou, parádní károu a policejním sympaťákem. Není to utahaný a nenudí to. Je to i pěkně krvavý a bláznivý. Určitě mě to navnadilo na další sledování. Za mě 85% :) ()

radecacek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je hodně dobrý. První díl překvapil, vůbec jsem nevěděl do čeho jdu a hodně mi chybělo něco takovýho. Doufám, že si to udrží tu laťku alespoň na čtyřech hvězdách, protože pizza pivo kámoši a tenhle trash je to pravý ořechový. ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

Za mna nadsenie. Komu sa paci grindhouse styl ala planet terror od R.Rodrigueza, si pride na svoje. Tesim sa na dalsie casti. ()

Snowball odpad!

všechny recenze uživatele

Totálna kksina. Trápne každým momentom. A čo to bolo to finále tejto epizódy? (SPOILER!!!). Veď to bola nelogická kravina. Chceli dostať do tela adrenalín, aby prežili. Už len to, že závodili, a to tesne pre finišom, musí dať echt veľa adrenalínu, nehovoriac o tom, že boli poslední a posledných čaká smrť. No nie, oni mali aj tak málo adrenalínu, a tak museli ešte za jazdy začať súložiť. WTF?! Prečo takéto odpady preboha točia? :( ()

CarLoSiiin

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle zklamany jsem nebyl od momentu, kdy jsem zjistil, ze Jezisek neexistuje. Tak strasne jsem se tesil. Trailer vypadal naprosto silene, samotny pilot je pak utahana povidacka o nicem. Kde jsou ty zvracenosti? Prozatim bez hvezdickoveho hodnoceni, jelikoz tomu dam jeste sanci. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútne amatérske... plytký príbeh by do istej miery nevadil, ale totálne diletantské dialógy a hlúpe chovanie postáv ma dosť zaráža. ()

Reklama

Reklama