Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu

(pořad)
  • Česko Farmář hledá ženu - Návraty
Reality-TV
Česko, 2017, 45 min

Účinkují:

Alice Bendová

Obsahy(1)

Oblíbená reality show je zpět! Tentokrát na obrazovkách TV Barrandov. Podívejte se, jak se daří prvním farmářům a jejich ženám po několika letech... Oblíbená reality show pokračuje další sérií! Představíme Vám nové farmáře, kteří budou hledat ženu na celý život. (TV Barrandov)

Recenze (8)

castor 

všechny recenze uživatele

Je to kouzelně přežvýkané pro malé mozečky, které doufají, že také jednou někoho najdou, až se bude vysílat Dělník hledá ženu. Samozřejmě si dělnické práce vážím, aby bylo jasno. Nicméně tady mají dotyční alespoň oproti jiným povrchním a zběsilým seznamkám prostor se o dívčinách na svých farmách něco dozvědět, přesto se jejich nesmělé dotazy smrsknou na prosté „jak se ti tady líbí?“ nebo „dokázala by sis představit tady u mě žít?“. Nejprve si nicméně vyslechneme bolístky všech zúčastněných, pak odstartuje kouzelně ujetá „show“, u které se báječně pije víno, pivo, cokoliv.. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

TV BARRANDOV HD - Předchozí série mě minuly. Tato série s farmářem Vaškem, Honzou, Vláďou, atd. byla fajn. Ani jeden díl jsem nevynechal :) Tento projekt je snad jediná věc, za kterou TV Barrandov nehaním, protože jinak je repertoár jejich pořadů a seriálů naprosto otřesný. 80% (with J.) ()

ac3r 

všechny recenze uživatele

Je to pitomost, ale člověk se u toho jak je to pro účinkující totální trapas i docela baví. Bendová ani náhodou nedosahuje Něrgešové. ()

denbrough 

všechny recenze uživatele

Jako plus bych uvedl hudební doprovod, většinou vybrané melodie patří k mým oblíbeným, a trefně podkreslují dění "na statku" :-) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Je to podobné jako u Hledá se máma a táta, akorát tady je to kapánek zajímavější, protože farmáři nehledají jen fiflenky s nalakovanými nehtíky, ale hlavně ženskou k dobytku a polím, která umí vzít za práci a hrabat se v hnoji. Já už jsem vše podstatné zmínil u výše jmenovaného pořadu, takže jen stručně. Oceňuji převážně to, že se jedná o zajímavý pořad, ve kterém hledají lidé lásku a štětí a můžeme sledovat i životní osudy, které psal skutečně život, ne scénáristé. Po mnoha kriminálkách nebo nekonečném počtu vztahových seriálů je to příjemné oživení, které optimisty a přející lidi potěší. Závistivce a nepřející spíše naštve, že se o jednoho chlapa nebo ženskou zajímavá více nápadníků a on či ona si tak mohou vybírat. Samozřejmě je to pořad a tak i zde občas dorazí nějaký exot, co chce být prostě v televizi, tomu se nelze vyhnout. Nutno ale dodat, že zatímco primácká verze byla opravdu kvalitní, Barandovská je průměrnější. "Děj" je ve skrze stejný, ale rozdíl je hlavně v moderátorce. Alice Bendová není moc kvalitní a zkušenou moderátorkou a na Laďku Něrgešovou prostě nemá. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

100x opakovaná sračka se nestane nikdy ničím jiným než zase sračkou. Je mi trochu líto těch chudáků, co se tam přihlásí. Ti musí být opravdu hodně zoufalí (jak v životě, tak inteligencí). Takový poslední pokus před oběšením ... ()

Nick321 

všechny recenze uživatele

Teda ta poslední série 2022, to bylo něco. Ony všechny série mají něco do sebe. Pavel- prvotřídní mimoň, připomínal mi herce Luďka Sobotu, na hlášku "Udělal jsem pro ně všechno, dokonce jsem i zatopil a to běžně topím až v listopadu, hahaha" nezapomenu. Zdeněk své přeživší nebohé nápadnice zesměšnil jak to jen šlo, používal je tam jak hadr na vytírání aby si ve finále čupnul před svojí zlatokopku, která ho poté, co se blejskla před kamerami slavnostně kopla do *****e, a navíc vyšla najevo Zdeňkova odvrácená tvář povahy. Andrea - studený čumák, které nikdo nebude dost dobrý, konec jsem předvídal. František - mamánek, kterému snad rodiče polezou i při sexu do ložnice, jestli teda k němu vůbec někdy dojde, nikdy se neviděl v zrcadle a má nároky jak vítěz ankety Muže roku. Josef- snad jediný normální účastník letošní série, doufám, že mu to s jeho milou vydrží. To by bylo asi vše. ()

Reklama

Reklama