Reklama

Reklama

Recenze (8)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Poloamatérsky youtube projekt za par drobných, ktorý sa tvári ako profesionálny film. Až na trápne CGI to vyzerá celkom schopne. Zápletka príliš nefunguje. Proste celý film ide po krku nejakému stredoškolákovi so supermanskými schopnosťami kopa zloduchov, takže jedna bitka strieda druhú. No a bitky ma dvakrát nenadchli. Choreografia nie je zlá. Sem tam obsahuje aj zaujímavý akrobatický prvok. Ale chýbala mi tam poriadna drsnosť ani nepôsobí príliš kontaktne. Naviac bitky nie sú dvakrát dobre natočené. Buď pôsobia fádne alebo potom sú miestami použité rôzne kamerové vychytávky a CGI vylepšenia, aby to pôsobilo viac cool, ale vyzerá to len divne. Podobne jak ďalší Moussiho majstrštyk Jiu Jitsu. Ten chlapík je síce nadaný bitkár, ale má smolu na projekty. 2/10. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jamesi Marku, chlape, kaskadérské zásluhy ti nikdo neupírá, ale nebude rozumnější zůstat jen u nich? Režijně to není žádná slast, příběhově je to propadák a realizačně to drží jen ty martial-arts bitky. Levný vizuál, design a slabé lokace určitě oku nelahodí, realizace je hodně chatrná. Financí nebylo nazbyt. Asijský týpek v hlavní roli, Chris Mark, to zrovna na charisma neutáhne, ale v bitkách je pružný a ohebný, takže je tímto zachráněn. Příběh je prvotřídně pitomý, to fakt, a to nejsem zrovna zastáncem absolutně inteligentních story, které by měly mít kus neotřelosti. Stačí když napíšu, že ústřední týpek srší elektřinou, budete to shledávat úžasným? A jde po něm organizace, s jejichž nohsledy se bije všude možně, což jsou scény zábavné a film se za ně nemusí stydět. Jenže to je asi tak všechno, co můžu pochválit. A k tomu se dá připočíst i nějaké to překvapivé zabití a nějaký ten krevní šplíchanec. Film létá od ničeho k ničemu, v podstatě ani nedává valný smysl, ke všemu se bere dost vážně. Žádné hlášky a nadhled jsem nezaznamenal. Kanadský film s Asiatem v hlavní roli zde hned tak nebude, tak jej nebudu zašlapávat. Určitě si to své příznivce najde. 5/10 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Ozbrojení muži vniknout do třídy vysoké školy. Jejich cílem je tiché děcko David, který trpí hroznou minulostí. David utíká a musí vyvinout nadlidské úsilí se naučit bojové umění a najít muže odpovědné za přepadení a vykonat odplatu. Je to takový vývar předešlých bojových filmů. Vlastně to nemá ani pořádnou zápletku. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hledat tady nějakou příběhovou osu je bezpředmětné, protože prakticky celou dobu jde o to nalézt záminku pro to, aby se mohl hlavní hrdina s někým mydlit. A to se daří. Do půlky filmu mě to i bavilo, protože ty rvačky na to, jak to je laciné, nepůsobily vůbec zle. Jenže všeho moc škodí, takže se okoukalo i tohle a nic jiného Kill Order nenabízí. 35% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Příběh tohohle snímku rozhodně není nic skvělého, je to prostě jen něco, kde si mohl James Mark zrežírovat pár akčních scén. A to se mu nakonec povedlo. Akční scény jsou tu docela dobré, jsou pořádně nakopávací a místy máte opravdu pocit, že bolí. Bohužel nic moc dalšího či dokonce lepšího ve filmu nenajdete. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Trailer vyzeral lákavo, ale bol to len odrb. A to neznášam. Film je absolútne bez príbehu, je natočený za jednu výplatu a aj keď choreografie nie sú najhoršie, tak sú tak neskutočne nasekané, až z toho bolia oči. Navyše ich priebeh je neustále rovnaký od samého začiatku až do konca. Najprv dostáva hlavný hrdina nakladačku, potom sa niečo v ňom aktivuje a dá nakladačku on. Žiadna zmena, nič. Tupé a oberajúce o čas. Ruky preč. Nedám odpad len za snahu, pretože to fakt mohlo byť aspoň na úrovni béčka, keby len trošku viac chceli. Pohybové schopnosti účinkujúcich totiž boli viac než dobré. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Středoškolák má v sobě skryté schopnosti a tak je o něj nemalý zájem. Opět tu máme námět o snaze někým vytvořit superbojovníky, ale jak už to tak bývá, nějak se to vymkne kontrole. Více než o plnohodnotný děj se však jedná jen o prostou exhibici bojového umění. Hollywoodský kaskadér se rozhodl natočit jednoduchý akční film za malý peníz, který si sám napsal, natočil i produkoval. A do hlavní role obsadil svého bratra Chrise Marka, pro kterého to byl v podstatě taktéž debut. Na sci-fi žánr je vizuální stránka zdařilá. Svět takový jaký je a žádné uhrančivé CGI efekty prostoru. Film je právě po vizuální stránce kupodivu i tak ohromující. CGI samozřejmě v hojné míře použito bylo, ale jen v rámci animace. James režii vcelku zvládl. To se však nedá říci i o scénáři. Těžko říci, jestli to nakonec nebyl úmysl, ale i tak. Děj to v podstatě nemá žádný. Ze zkušeností je však také otázkou, jestli na přání studia až moc neřádil střihač. Okleštil příběh a nechal jen akční část. Kolikrát to tu už bylo. Každopádně film takový jaký je spíše potěší diváky, kterým jde čistě jen o tu bojovou exhibici. ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem nedal na hodnocení jiných a na tenhle paskvil jsem se podíval a udělal jsem fakt velkou chybu.Jedna hvězda za souboje jinak fakt shit velkého formátu. ()

Reklama

Reklama