Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jednotka rychlého nasazení zatkne záhadného a vlivného zločince a snese se na ně vlna mezinárodních hrozeb. Základna tak čelí útokům s cílem vězně vysvobodit. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (34)

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele

Tedy rozhodně se nepokládám za znalce amerického bezpečnostního systému, ale myslím, že výcvikové středisko SWAT rozhodne není určeno pro věznění podezřelých a už vůbec si nemyslím, že má vypadat tak jako zde s jednou závorou a jednou černoškou s brokovnicí na hlídce, ideální místo pro přepad, který později následuje, ale každý kdo trošku zná akční filmy, tak ví, že je více střežena oblastní policejní stanice, než tahle nová budova SWAT. Myslím, že tvůrci filmu měli své potencionální diváky trošku za blázny. Štíty? Vždyť je to jak roleta na krámě. Lidi od speciálů navíc rozhodně nejsou malé podvyživené Vietnamky nebo podobně, ani to se jim moc nepovedlo. Jatka a holky si daly souboj, to jsem tušil už od začátku. Nene a další zrádce! No jako radši si to nepouštějte. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový klasický nijaký akční film, kde máte postavy, které se vám mají buď na první pohled zamlouvat, tudíž jsou to kladní hrdinové, anebo se vám nezamlouvají a jsou to záporáci. Je to hodně průhledné, ale co je horší, ta akce za moc nestojí, jen pár soubojů je koukatelných. Finále asi nijak nepřekvapí. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Další naprosto typický současný direct to ulož to shit. Těžce nevyužitý Michael Bílý a navíc většinu akce tvoří jenom tupé a zmatené přestřelky kdy po sobě pálí různý partičky tupců a obligátně nikdo nikoho netrefí. Chtěl jsem dát aspoň 2* za hodně akce, ale ne. Tohle a podobný další skvosty už mě prostě netankuje.20% ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Bad guys don't take a holiday." Nič nové na svete, dáme si repete. Aj takto by mohol znieť slogan k tomuto filmu. Ozaj to nie je nič prevratné, ale aspoň sa to netvári ako navoňané hovno. Tvorcovia si boli vedomí svojich obmedzených možností, a tak skôr ako na logiku, stavili na non-stop akciu. Sánka dolu mi z nej síce nepadla, ale je natočená bez zbytočných strihov, takže človek má aspoň prehľad o tom, čo sa deje. Na jedno pozretie je to bez ujmy na zdraví a stále o triedu lepšie, než sračky, v ktorých sa topia niektoré action stars rokov minulých. 30 % ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Za najlepsi film rezisera Tonyho Giglia povazujem Timber Falls 2007, toto je uz vyslovene - koadost uzivatelov pise - podfinancovane becko. No a ked ma clovek malo financii, musi sa obmedzovat, ze jo, triky tiez zhltnu svoje a co sy tyka velkolepej akcnej sceny - an tu mozeme rovno zabudnut. Michal Jaj Biely sa aspon vyzna do rvacek, prestrelky mu tiez idu, akurat ze su dost monotonne a o chvilu prestanu bavit. Co uz , Tony Giglio este nie je stary reziser /to taky Rydly Scott ma vyse 82/, hadam este nieco namakane natoci, sledovat dalsiu tvorbu : 40 % ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Vancouveru a v Coquitlamu v Britské Kolumbii v Kanadě. (noelcoward73)

Reklama

Reklama