Reklama

Reklama

UFC 209: Woodley vs. Thompson 2

(pořad)
  • USA UFC 209 (neoficiální název)
všechny plakáty
Sportovní
USA, 2017

Účinkují:

Joe Rogan, Dana White, Nate Diaz

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 4. března 2017 v T-Mobile Arena (Paradise, Nevada). Na hlavní kartě se sešlo pět zápasů.
1) Alistair Overeem vs. Mark Hunt
2) Amanda Cooper vs. Cynthia Calvillo
3) Dan Kelly vs. Rashad Evans
4) David Teymur vs. Lando Vannata
5) Tyron Woodley (c) vs. Stephen Thompson (UFC Welterweight Championship) (TheSpearCZ)

Recenze (4)

malylada 

všechny recenze uživatele

Tak prazvláštní turnaj, který vybrakovali outsideři a asi každý sázkař na tomto turnaji prodělal. Co do zábavy úplná Topka to nebyla, krom samozřejmě REEMA :D :D :D...... Hlavní zápas byl docela otřesná taktická "bitva". Thompson nepředvedl zhola nic a jeho zvednuté ruce po zápase byl snad špatný vtip. Woodley pasivní úplně stejně a vlastně to vyhrál jeden takedown a finish posledního kola. V každém kole měl o dva údery více, nicméně se jelo díky Nevadské komisi podle starých pravidel a tudíž se počítala kontrola oktagonu, kterou měl zase Thompson. U Woodleyho jsme zvyklí, že mívá slabší pasivnější momenty během zápasu, ale u Thompsona, který sliboval odvážnější fight ze své strany,jsem to opravdu nečekal. Nedostal se k ničemu, k žádným úderům a toto byla vyloženě prokaučovaná šance na zisk titulu. Za mě jeden z nejnudnějších titulových zápasů posledních let a docela jsem chápal roztrpčené diváky. Za mě nejlepší zápas Vannata s Teymurem. Teymur do té doby docela nemasný borec, který v TUF nepředváděl bůh ví co a jasně jsem favorizoval Vannatu. Ten mi přišel velmi sebevědomý. Podle mě zápas hodně podcenil a jeho obrana proti úderům také tak vypadala. Teymur naopak mile překvapil, předvedl nejlepší výkon v UFC a docela srazil Vannatův hype. Zklamání určitě Rashad, od kterého jsem čekal, že se v nové váze chytne, ale prostě už to není on. Výbušnost chybí a je příliš statický na nohách Když už jej Kelly přestřílí i v postoji, je smutné na to koukat. Tím nechci znevažovat výkon Kellyho, před kterým naopak smekám, jak to zvládl a vlastně všechny tři kola jsem viděl do něj, naopak od rozhodčích. Cooper ukazuje, že je jedna z nejhorších zápasnic své váhy a ukazuje se, jak slabá byla celá TUF této váhy. Největší potěšení samozřejmě REEM, kterému moc lidi nevěřili. Překvapil mě, že zvolil taktiku zkracování vzdálenosti, místo aby si držel distanc od Hunta a byl v zápase velmi aktivní. Jeho práce na nohou je výborná a opět dokonale stanovena taktika a docela dobře snášel Huntovy údery. Takový vypínač Hunta dlouho neviděl. Jsem docela zvědavý koho dostane REEM dál, dle mého je opět zápas od titulové šance. Jediné volné jméno je Cain, Nganou nebo Lewis. Nganua myslím využijí ve Švédsku, tak uvidíme. Největší zklamání určitě Bektič, který si zavřel cestu k titulové šanci. Dominovat takto celou dobu a udělat takovou chybu před koncem? Ani snad nejde tolik ocenit Elkinse, který vyhořel ve své největší zbrani wreslingu, ale spíše se pozastavit nad taktické chyby Bektiče, který v postoji jasně lepší a neustále se cpal na zem, kde hrozila jediná šance, jak zápas podělat. Stejný případ Sanderse, který jasně dominoval nad nemasným Alcantarou, utekajíc hrobníkovi z lopaty. Trošku na zamyšlení, jestli dát pozápasové bonusy borcům, kteří v zápase nic nepředvedli a spíše za přispění štěstíčka, demencí soupeřů zápas vyhráli. Tybura s Godbeerem na mě také dojem moc neudělali. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

(3) Overeem vs. (8) Hunt 4* Celkově takový utahaný zápas, který je ukončený tvrdým KO. Moc mi nesedí, že Reem tak přibral, ale zas mu to asi svědčí. Hunt jel svůj standard, ale nestačilo to. ......... Cooper vs. Calvillo 4* Celkem rychlý ženský zápas ukončený parádní submisí. ............ Evans vs. Kelly 3* Strikový zápas od kterého jsem čekal svižnější tempo. chybí zakončení před limitem. ........... Vannata vs. Teymur 4,5* Hodně pěkný strikový zápas, který j svižný, jsou zde pěkné parádičky a borci se snaží do samotného konce. ............ (c) Woodley vs. (1) Thompson 3* Spíš opatrnější zápas s pěkným zakončením. To co přišlo na konci jsem očekával celou dobu. Bohužel no. Ale jo, vítěz si to zasloužil. ............. Jo je to dobrý event, ale čekal jsem o něco víc od určitých borců. 75% :) ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Nacákaná šťáva byla krom Hunta ze zápasu, kterej jsem neviděl. Khabib v nemocnici. A Thompson snad největší zklamání. Hoši měli ve studiu stoprocentní pravdu. Takhle se nebojuje o titul!! ()

Reklama

Reklama