Reklama

Reklama

The Moonlight Man

Krátkometrážní / Horor
USA, 2017, 3 min

Režie:

Danny Donahue

Scénář:

Danny Donahue
(další profese)

Obsahy(1)

Mladá žena sa chce vo večerných hodinách vrátiť domov, lenže plány jej prekazí tajomné monštrum, ktoré sa objaví pri jej aute. (Marceloo)

Recenze (8)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladá žena sa chce vo večerných hodinách vrátiť domov, ale jej plány prekazí tajomné monštrum, ktoré sa zjaví pri jej aute. - S pánom Dannym Donahueom som sa stretol už v sérii #15SecondScare od CryptTV, v ktorej sa nakoniec so svojím príspevkom dostal medzi finalistov a jeho práca sa mi páči. Snaží sa s nulovým rozpočtom vytrieskať z možností absolútne maximum, čo je badatelné aj u tohto projektu. Maska Moonlight Mana vyzerá parádne a atmosféra celkom funguje, takže pevne dúfam, že sa tento pán o niekolko rokov dočká aj celovečerného hororu, čo je určite jeho velkým snom a za svoju snahu si to zaslúži. + herečka z #15SecondScare ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Danny Donahue se sice snažil, to mu nemůže nikdo upřít, ale u jeho krátkometrážního snímku mi toho chybělo docela dost. Tedy aby se mohl státi úspěšným kouskem. Je pěkné, že se nesnažil přijít s laciným lekačkami, které každý čekal a ony pořád nepřicházely, ale bez pořádné lekací scény se prostě tento druh snímku neobejde! I proto jsem postrádal v atmosféře potřebný náboj, který by mě přesvědčil, abych mu ještě jednu hvězdu přihodil. Co se týkalo představitelky hlavní hrdinky, tak do svého projevu mohla dát mnohem více emocí – takhle jsem jí ten „strach“ taky moc nevěřil. ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

Dobrý krátky hororový film, ktorý je najlepšie pozrieť si v noci, pretože to má celkom slušnú hororovú atmosféru. Veľké plus má maska strašidla, vyzerá dosť dobre a možno by som dal aj viac hviezd. No herečka mi prišla dosť nesympatická a jednoducho som jej to neveril, takže preto to hodnotím 2. Ale uznávam, je to celkom slušné. 45% ()

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Některý hororový kraťasy sou naprosto skvělý. U tohoto specifickýho filmovýho formátu je ale třeba mit zajímavej nápad a skvěle jej provýst. A todlecto konkrétně je tuctový a postrádá jakejkoliv opravdu aspoň trochu zajímavej nápad. Dvě hvězdy za to, že se tu s příšerákem potkáváme až na konci a na chvíli, což umocňuje atmošku. Jinak ale Moonlight Man nemá nic, co by překvapilo či udivilo. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama