Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak ty děti rychle vyrostou! Vincentovi už je sice osmnáct, ale pro své rodiče vždycky bude malý brouček. Takže když se s ním rozejde jeho první láska, jako by se mu zhroutil svět! Když vidí svého syna zničeného a neschopného rozchod překonat, Vincentovi rodiče se rozhodnout vzít věci do vlastních rukou. Navrhnou mu tak důkladnou a intenzivní detoxikační kůru, že po ní žádné srdce nemůže zůstat zlomené. (HBO Europe)

(více)

Recenze (14)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

U této francouzské komedie je pro mě trošku nepochopitelné zdejší hodnocení. Já jí dal jen tak z náhody a doufal, že dokáže rozesmát. Ona ale nejenom dokázala rozesmát, ale dokonce vysloveně bavila. Mlaďák, kterýmu první láska zlomí srdce, se rozeřve hned v prvních minutách filmu a když není v depresích, tak tu neustále řve. A jelikož se celý příběh točí kolem mentála, tak je o zábavu postaráno. Rodinka se rozhodne mu první lásku vysloveně vymlátit z hlavy a tak tu vymejšlí takový fígle, za které byste je nejradši protestně povraždili. Být teda v jeho pozici. Za mě super. Jakmile jsem si tenhle film pustil, musel jsem ho dát zase. Nejlepší jsou tyhle překvapení, od kterých nic nečekáte a přitom se skvěle pobavíte. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušná francouzská komedie, která sice nemá velmi originální námět přesto baví svým bláznivým humorem a pár scének je vyloženě hillarious. Scéna v kuchyni naopak řádně nechutná. Fajn zábava, která je pěkně podhodnocená. 60% by jí slušelo více. 3.5 Hvězdy. Příběh***, Akce>Ne, Humor****, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí**. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jeden povedený vtip jinak ani ne průměr. Působí to lacině a jako spolehlivý prášek na spaní. Herecké typy jsou zajímavé. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Mně to bavilo. První půlka je o tom, jak se rodiče snažej podpořit svého syna, se kterým se rozešla přítelkyně, a druhá půlka je o tom, jak jim to syn (a dcera) vracej. Scéna v kuchyni je nezapomenutelná. A taky scény v Bruselu. A taky když je "vykradou". No francouzské komedie mě i po letech stále baví. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jestli je extrémní dětinskost vtipná, pak jsem právě viděl nejvtipnější film svého života. 1) No dobře, snímek možná není nejvtipnější, ale určitě patří k nejtrapnějším. 2) Zvrat ve druhé třetině zachránil film před odpadem. 3) 27letý Thomas Solivéres (Brouček Vincent) je hezký. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* díky uživateli Malarkey jsem narazil na tuhle ztřeštěnou francouzskou komedie, která i přesto, že je v češtině, tak ji zřejmě zatím vidělo velmi málo lidí (před koncem roku 2018 je tu jen 191 hodnocení) možná i díky nízkému hodnocení ... a myslím že neoprávněně a zasloužila by si větší ohlas. Já se při ní bavil a v porovnání s jinými francouzskými komediemi z posledních let mě bavila asi nejvíc. Její námět je dost ulítlý, ale herecké obsazení je slušné a táhne ji do zdárného bláznivého konce. V rámci žánru komedií si zaslouží určitě vyšší známku a za sebe ji doporučuji, tak mě můžete pokládat občas za dětinu ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Prvá polka filmu v pohode. Aj keď infantilný dej, ale boli tam dobré hefty. Druhá polka filmu ako od iného režiséra a scenáristu. 2 z 5 ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Taký (takmer) typický Francúzky film. Avšak po lepšom začiatku sa kvalita a kreatívnosť pomerne rýchlo klesajú. Až na niektorých scén spíš ľahký podpriemer. PS.: „Nechceš vydať mapu o miestach, ktoré sú najlepšie pre súlož?“ Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Když se vás někdo zeptá v padesáti letech, jestli vás opustila manželka, odpovíte: "Bohužel ne." Když ale přítelkyně opustí osmnáctiletého kluka, zhroutí se mu celý svět a půlku filmu prořve, jelikož o životě ještě nic neví, přestože si myslí pravý opak. Naštěstí jsou tu ještě jeho životem protřelí rodiče, kteří se mu snažej ysvětlit, že ta holka je úplně blbá, když ho opustila, ale já bych to na jejim místě udělal taky. Ke konci se najde i pár vtipnejch momentů, ale je to hodně závislé na tom, kolik do sebe do té doby stihnete nalámat piva. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Žabožroutská komedie, která mne kupodivu dost pobavila. Slabší místo se nachází až někde před koncem, ale asi to záleží na každém, kam až si to pustí, naštěstí se to nepodařilo vykurvit až do té míry, že bych to rozmlátil na sračku a tady dokonale pomluvil.. tzn že se to vzápětí vrátilo do kategorie dost povedená prdel, a celkově si to zaslouží poctivou trojku hvězdiček a vřelé doporučení. Lze konzumovat kdykoli. ()

Konev odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem se těšil na duchaplnou komedii a místo toho jsem dostal snůšku ptákovin, které jsem ani nedokoukal. Dívat se na uřvaného frocka a rodiče, kteří se vrátili do puberty, tak to mě vážně nebaví a nemusím to. ()

Reklama

Reklama