Reklama

Reklama

VOD (1)

Vincent Carden (Telly Savalas) je majitelem obrovského ranče, který velice rád rozšiřuje. Tak jako miluje tuto činnost, tak stejnou vervou nenávidí místní kmen Apačů, který by chtěl celý vyhubit. Když se dozví o možném míru mezi místními lidmi a Apači, tak je mu jasné, že musí celou věc zastavit. Jeho nájemní zabijáci přepadnou dostavník a nahrají to tak, aby si lidé mysleli, že to byli indiáni. Vše uvidí jeho bratr Paul, který se vrátil do města po několika letech. Nikdo mu však nevěří, protože lidé jsou přesvědčeni, že může za smrt Luisi, kvůli které tehdy odešel. Místní šerif má nakonec dost špinavých triků Vincenta a odhalí Paulovi pravdu. (Mol)

(více)

Recenze (2)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Charisma hlavního záporáka daleko předčí kohokoli z kladných hrdinů, rozeklaný western, který má logickou myšlenku a následuje ji, ale je velmi lacině udělaný. V tom vidiím velkou škodu tohoto snímku.!!! Hudba velmi slušivá od věrného spolupracovníka velkého Maestra "M"... :-) ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Jedinej kdo tam trochu hrál byl teda Telly jinak to byl samej amatér. Amaterismus tady, amaterismus tam; všude v každým okýnku celýho filmu amaterismus. Příběh takovej hodně jednoduchej, ale zase tam bylo aspoň dost akce. Dost jsem se zasmál, když Paul před bitkou s Vincentem zařval jako nějaká ženská. Tak nějak bude řvát Raging bull až mu seberou body. Čolo. ()

Reklama

Reklama