Reklama

Reklama

Hříšnice - Cora

(série)
  • USA Cora

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Když mladá maminka nevysvětlitelně ubodá neznámého člověka, soucitný detektiv se snaží odhalit tajemství jejích chybějících vzpomínek. (Netflix)

Recenze (67)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

opravdu povedená detektivka,která sice nejprve naservíruje celkem jasný zločin,ale pak začne velmi pozvolna rozkrývat karty a ukazovat,že ne všechno je takové jak se zdá.Plusem je,že to navíc nepůsobí hloupě a vycucaně z prstu a postavy jakkoliv jich je tam dost vyloženě nesympatických se nechovají úplně nereálně.Jessicu Biel nemám zrovna moc rád,ale sem se její herecký projev hodil...80% ()

deLaFere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá záležitost, charismatická Jessica Biel a nedostižný Bill Pullman. Vše je stále primárně jen o jedné věci a to je kvalitní scénář. Biel hraje skvěle silnou a traumatizovanou osobnost, je velmi uvěřitelná, ale Pullman to je něco. Jeho vyjádření opravdu specifické osobnosti detektiva je prostě neskutečné. Jeho sexuální orientace je výborně promítnuta do normálního života, kdy je jeho submisivnost tak přirozená, že mu při těžkých situacích prostě fandíte. Přitom je zároveň neústupný ačkoli je velmi nešťastný, to Pullmanovo minimalistické hraní je prostě neskutečné. Série si jede svým tempem při konstantním napětí a udrží vaší pozornost celou dobu. Další z mnoha důkazů, že současná seriálová tvorba Netflixu či HBO hravě překonává filmovou produkci. ()

Reklama

Harpy 

všechny recenze uživatele

Túto sériu som videla až ako tretiu v poradí, ale za mňa jednoznačne najlepšia. Nebudem ani spomínať ústrednú dvojicu hercov ktorí hrajú skvelo. Titulná pesnička, flashbacky, hnusná, ťaživá pravda, ktorá sa pomaly rozuzľuje  boli pre mňa hlavné body tejto série. Áno, je to tak podobne v každej sérii predsa, poviete si, no táto sa niečím ale odlišuje. Má to akési korenie, tŕpla som, niekedy ani nedýchala napätím čo bude ďalej každým dielom a  finálne to niečo vo mne zanechalo, túto sériu si budem dlho pamätať....tlieskam ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý koncept, skvělé herecké výkony hlavních protagonistů, syrová atmosféra. Občas seriál navnadí, že si řeknete, už víte, oč jde, aby v následujících minutách vše obrátil o 180 stupňů. Koncept postupného odhalování minulosti v návaznosti na vyšetřování je velmi povedený, chytlavý a nenechá vás na chvíli mimo pozornost. Bill Pullman hraje neskutečně - naprosto minimalisticky, úžasná mimika, v podstatě hraje jen očima a mírně obličejem - velmi zajímavé a působivé. Jessica Biel rovněž výborný herecký výkon psychicky rozložené ženy. Od začátku do konce chytlo a nepustilo. Závěr rovněž povedený a překvapivý. Howgh! ()

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V šiestej epizode som to odhalil, takže za tri. Navyše neuveriteľne veľa postáv mi tu pilo krv. Jej pobožná mamka, jej upírska sestra, kapitánka a tá tlstá buchta, s ktorou si to rozdával Bill Pullman. No to čo malo byť za vsuvku?!! P.S. Výborný beat z pláže, ktorý sa ozýval v celej sérii, mi pripomínal jeden podobný z Donnie Darko. [ Tento tu je od Big Black Delta - Huggin & Kissin ] ()

Galerie (81)

Reklama

Reklama