Reklama

Reklama

Hříšnice - Cora

(série)
  • USA Cora

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Když mladá maminka nevysvětlitelně ubodá neznámého člověka, soucitný detektiv se snaží odhalit tajemství jejích chybějících vzpomínek. (Netflix)

Recenze (67)

zapalik 

všechny recenze uživatele

To byla lahůdka! Skvělá hlavní představitelka, US expresident trestající se za své hříchy taky ušel. A série pohltila, ke konci jsem byl hodně napjatý, což se mi nestává. Jen jsem nepochopil, proč ta novinářská prasata nenechali popravit ligou ochránců přírody za ten neskutečnej svinčík na trávníku před domem rodičů manžela hříšnice :-) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

opravdu povedená detektivka,která sice nejprve naservíruje celkem jasný zločin,ale pak začne velmi pozvolna rozkrývat karty a ukazovat,že ne všechno je takové jak se zdá.Plusem je,že to navíc nepůsobí hloupě a vycucaně z prstu a postavy jakkoliv jich je tam dost vyloženě nesympatických se nechovají úplně nereálně.Jessicu Biel nemám zrovna moc rád,ale sem se její herecký projev hodil...80% ()

Reklama

Vyrida 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavě natočená detektivka, která si s divákem pěkně hraje až do úplného a překvapivého vyvrcholení. Sice mi přišlo, že mužské pohlaví tu je vykreslování až moc v negativních barvách, ale budiž odpuštěno. Jako BONUS přidávám odkaz na ústřední skladbu první série ( nedoporučuji pouštět na pláži... ;D ) Big Black Delta- Huggin & Kissin. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výtečná atmosféra, perfektní herecké výkony (zejména Bill Pullman) a strhující scénář, atraktivní příběh... co víc si přát. Trochu jsem se bál, že tenhle seriál bude mít pomalé tempo a hutné dialogy. Hutné dialogy se konaly (naštěstí) ovšem tempo bylo všelijaké, ale rozhodně ne pomalé (naštěstí). Kousek je to sice už starší, ale ze všech seriálů, které jsem v roce 2019 viděl, je The Sinner rozhodně jeden z nejlepších a zcela určitě nejzajímavější. A nejen proto, že není jen obyčejnou detektivkou, ve které se celou sérii řeší jeden případ. Je to především lidské drama a je to velmi atraktivní. Vynikající záležitost, která mně bavila od začátku do konce každou minutu a která snad nemá jediné hluché místo. A Jessica Biel byla taky výtečná. Na druhou sérii už se moc těším. 90%. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý koncept, skvělé herecké výkony hlavních protagonistů, syrová atmosféra. Občas seriál navnadí, že si řeknete, už víte, oč jde, aby v následujících minutách vše obrátil o 180 stupňů. Koncept postupného odhalování minulosti v návaznosti na vyšetřování je velmi povedený, chytlavý a nenechá vás na chvíli mimo pozornost. Bill Pullman hraje neskutečně - naprosto minimalisticky, úžasná mimika, v podstatě hraje jen očima a mírně obličejem - velmi zajímavé a působivé. Jessica Biel rovněž výborný herecký výkon psychicky rozložené ženy. Od začátku do konce chytlo a nepustilo. Závěr rovněž povedený a překvapivý. Howgh! ()

Galerie (81)

Reklama

Reklama