Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začíná probíhat léčba Cořina psychického stavu nařízená soudkyní Bairdovou. Harry během toho navštíví rodiče Cory, o kterých prohlásila, že jsou mrtví. Ti detektivovi řeknou o Cořině sestře Phoebe, co zemřela měsíc po jejím zmizení v červenci 2012. Cora ve vazbě dostane po noční můře záchvat a dozorci ji musí uklidnit sedativy. To odhalí její zjizvené ruce od užívání drog. Když ji navštíví Harry, prosí ho, aby tuto utajenou stránku minulosti nesděloval Masonovi. Harry ji však vyhovět nemůže a Mason po tomto zjištění hodlá nerozvážně konfrontovat J.D. (Jacob Pitts) a přijít na to, co v minulosti způsobil jeho manželce. Souběžně s tím Cora vzpomíná na své dětství – na sílící sesterské pouto mezi ní a Phoebe, a také na sestřin odpor vůči matčině bigotní výchově. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postupne sa zoznamujeme s tajomstvami hlavných postáv a z ich minulosťou a úchylkami. Zo začiatku triviálna zápletka sa nejavý takou triviálnou a všetko je evidentne inak ako sa mohlo zo začiatku zdať. 90% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím přiznat, že mě zatím žádná epizoda nenadchla takovým způsobem jako úvodní díl, ale tím nechci říct, že bych se skvěle nebavil (čtyři hvězdičky ostatně mluví samy za sebe). Pátrání v minulosti prostě nemůže přinést takový prvek napětí, na jaký bych se těšil, ale závěr se opravdu povedl. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jde o halucinace nebo posttraumatickou stresovou poruchu? Minule Cora udeřila detektiva na totožná místa, kam Frankieho Belmonta. Jako by byla někde jinde a útočila na někoho jiného. Proč má Cora na rukou vpichy od braní heroinu? A co se odehrálo během dvou měsíců v létě 2012, které si vůbec nepamatuje a po kterých se objevila v odvykacím centru? Kde je vůbec pravda? Graduje to velmi solidně a divák chápe, že detektiv Harry hříšným duším dokáže rozumět. Bill Pullman je skvělý. U případů se snaží dostat do minulosti a detailně zrekonstruovat motiv vražd. Bojuje s vlastními démony v podobě bizarního vztahu k ženám, vystupuje jako přemýšlivý introvert i životem unavený empatik. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama