Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mason si hodlá vyřídit účty s J.D. a jde do jeho domu s nabitou zbraní. Když se však proplíží dovnitř, nalezne J.D. ležet na podlaze mrtvého. Jeho úmrtí vyšetřování celého případu značně zkomplikuje. Stejně jako možná varianta, že Cora stojí za zavražděním dívky pohřbené nedaleko Beverwycku. Na detektiva Ambrose dopadá čím dál větší tíha, ne jenom kvůli případu, se kterým se ocitá ve slepé uličce – bez důkazů, ale také kvůli rozpadu jeho vztahu s Fay a následně také s Sharon. To vede k jeho celkové bezradnosti a rezignaci. Ve vzpomínkách na rok 2012 je Cořin vztah s J.D. tak daleko, až jí J.D. navrhne, že s ním má utéct 3. července z domu a nastěhovat se k němu. V současnosti se Cora dovolá Harrymu a navrhne mu jedinou možnost, která by ještě mohla zvrátit vyšetřování – dostat ji do Beverwycku, kde by si mohla na něco vzpomenout… (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scéně je další mrtvý. Policii to dál zamotává hlavu. Mason Coře i nadále věří, ač mu chybí spousta kousků skládačky. Harry je možná získá, protože po domluvě s Corou hodlá vyrazit na místa, kde se mnohé odehrálo, aby si vzpomenula na zbytek. Na druhý pokus to nakonec klapne. Harry prostě nesouhlasí s jednoduchými závěry a věří v racionální jádro. Vše se totiž točí okolo osudového večera, po kterém stopy na dva měsíce mizí. Sice se v posledních letech stáhla, Jessica Biel nicméně hrát rozhodně umí. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abych řekl pravdu, z výletu z věznice do klubu, ve kterém byla najednou vstřícnost jediným známým slovem, jsem byl poněkud zmatený, ale jinak jsem si i šestou epizodu užil se vším všudy. Zvlášť jsem ocenil další náhled do života těžce zkoušeného detektiva Ambrose, Bill Pullman byl opět skvělý. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmh, doteraz sa mi to páčilo a príbeh o Core ma dostatočne zaujal, všetky predchádzajúce epizódy dostali odo mňa 4*, ale tu to už niekde začína stagnovať. Viac ako samotný prípad a otázka 'Prečo to Cora urobila?' sa tu riešia sexuálne vzťahy a dej sa akosi veľmi neposunul vpred. Asi je tých epizód predsa až veľa, konkrétne táto mi pripadala zbytočná a niektoré scénky boli na mňa too much. Stále mám nádej, že posledné dve epizódy budú lepšie. 2,5* a teda najslabšia epizóda prvej série (zatiaľ)!!! ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kriminálních seriálu je na světě přehršel. Jenže rozdíl mezi dobrou a špatnou kriminálkou je veliký. To, co ty dobré od těch špatných odlišuje je především příběh, herecké obsazení, jejich výkony a kvalita provedení. Když se tyhle 3 hlavní aspekty sejdou a k tomu je povedený scénář, tak rázem vzniká vynikající počin a to tento seriál bezesporu je. V této epizodě se děj zase posouvá dál, detektiv je v obležení nevyspitatelných bab a prožívá špatně chvíle a Cora se začne rovzpomínat. Záběr na výklenek s těma dvěma lampičkama na zdi v podání pochmurné a temné hudby ve mě vyvolal mrazivost a obavu, co se asi dole najde. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miestami je to fakt že rozťahane, chodime sem a tam, z klubu von len kvôli tomu aby sme sa tam znovu vrátili, lebo stopáž treba natiahnuť. Nechoď ďaleko. Okay. O pár minút neskôr nachádzame Coru tam kde detektív musí utekať 🤷 časovo mi to nejak nevychádza. Nuž a lepšie je sestre raz ukázať ako stokrát povedať, všakže 🤷 ()

Reklama

Reklama