Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mlha nevyřešených záhad okolo případy Cory Tanetyové se pomalu rozplývá. Žena obviněná z vraždy Frankieho Belmonta si již vybavuje, co se stalo oné tragické noci v Beverwycku a co zde dělal J.D., Maddie i Phoebe. Bohužel si ale stále nevzpomíná na dva měsíce, které po této noci následovaly, včetně toho, co se s ostatními stalo a kdo byl tajemným mužem v masce. Detektiv Ambrose je poté na stopě vrahů J.D. Lamberta, které se podaří vypátrat v jedné pofiderní cestovní společnosti. Jeden z nich se ihned dá na útěk, když spatří Harryho, ale je vzápětí zastřelen poté, co vytáhne zbraň. Harrymu se sice podaří odhalit zločineckou buňku obchodníků s drogami napojených na J.D., ale k vyřešení Cořina případu to bohužel nikam nevede. I přesto, že má k dispozici výpověď Cory, je nutné ji podpořit tolik důležitým svědkem, bez něhož Cora nemůže obstát u soudu. A ten se nezadržitelně blíží… (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní zakončení. V podstatě od 3 dílu víte, že Cora není zaporák ani magor, ale ke svému jednání měla v tu chvíli neopodstatněnou záminku, proto jsem si ji oblíbil, respektive ji fandil, proto mě konec příjemně překvapil. Detektiv poručík Ambrose zvládl to co začal a působil na mě nejenom jako dobrý detektiv, ale i člověk. A proto jsem byl s úvodní dvojicí spokojen, už jen díky skvělým hereckým výkonům. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

Čakali sme väčší horor, ešte možno do polky 7.časti. Ale ináč nevadí. Aj keď, kto ju umýval resp stieral, všade a veľká malá potreba.., pán doktor? Jeho žena mu to dovolila? Sure! ((: A keď už by sa tam plietla aj ona, tak celý horor príbehu by sa dosť rozpadal už takmer od začiatku. Ale prižmurujem oči lebo ... treba xD ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Normálně bych závěrečnou epizodu ohodnotil čtyřmi kousky, ale naprosto svévolně jsem jednu mršku přihodil, protože jsem byl k seriálu místy až příliš kritický. Tento počin, u kterého jsem se ani na chvíli nenudil, si ode mě určitě zasloužil hezčí přístup. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Chtěly jenom žít!“ Cora s rozpíchanými předloktími měla především zapomenout. Nepodařilo se to úplně, nicméně verdikt právě padl: minimálně 30 let ve státní věznici. Ovšem Harry, který má své vlastní metody překračující běžné policejní postupy, vytrvává. Sám věří tomu, že za to, co nám někdo v mládí udělal, nemůžeme. Nejen tapetový motiv jako na dolarové bankovce pak dá policii neprůstřelné důkazy. Herci jsou skvělí. Bill Pullman vystupuje jako přemýšlivý introvert i životem unavený empatik. Zdeptaná Jessica Biel ze sebe ždíme solidní emoce a tahle role jí po letech opravdu slušně sedla. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama