Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Druhá řada se odehrává několik měsíců po událostech první série, tedy po uzavření případu Cory Tanetyové. Detektiv Ambrose, stále plný svých vlastních démonů, řeší další případ, co má zcela jasného viníka, ale postrádá jakýkoliv smysluplný motiv. (Česká televize)

Recenze (50)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna mě neoslnila takovým způsobem jako předchozí řada, výlety do minulosti poručíka Harryho Ambrose mě příliš neoslovily, Connie Coon ani Natalie Paul pro mě nedokázaly úplně nahradit herecký projev Jessicy Biel, ale nejhorší pro mě byla ztráta momentu překvapení. Ani samotný závěr druhé série se mi nezdál být příliš dobře zvládnutý, přesto nechci jen kritizovat, protože jsem si mohl i v tomto případě užít kvalitní atmosféru (většinou), místy i slušné napětí a ani tentokrát nebyl příběh vůbec špatný. 4*- ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Sledovala jsem hlavně kvůli Carrie Coon a taky jedině její postava byla jakžtakž zajímavá. Příběh byl na začátku skvěle postaven a člověk by při dostatku času byl ochoten podívat se na všech 8 epizod na jeden zátah. Jenže zápletka se začala čím dál víc komplikovat a spíš mě to znechutilo než uchvátilo. Skutečně bylo těžké s postavami sympatizovat. Pullmanův detektiv byl... zvláštní? Celou dobu jsem měla pocit, že vidím slova napsaná na papíře místo člověka. Nicméně nemůžu říct, že bych se nebavila, ale očekávaní naplněna nebyla. ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhej sérii The Sinner chýba všetko to, čo bolo najlepšie na tej prvej, ktorá bola taká dobrá, že v porovnaní s ňou sa až zdá, že toto bolo vlastne slabé. Cora mala lepšie postavy, hercov, scenár, spracovanie, twist a momenty prekvapenia a tiež finále. Jessica Biel bola ako Cora fantastická!!! Videla som to už viac ako pred polrokom, ale mám to ešte v spomienkach. Ako som vtedy písala, z hlavy len tak nevyfučí!!! A Julian? Tak tento príbeh si už možno o mesiac nebudem pamätať. Julian skrátka nie je ten typ hlavného hrdinu, s ktorým by divák sympatizoval a všetko s ním prežíval. Už v tom je problém. Core som odzačiatku držala prsty, osud Juliana a Very ma až tak nezaujímal, vedľajších postáv ani toľko. Chýbal mi tu fakt nejaký super twist alebo odhalenie. Aspoň že Bill Pullman nesklamal. Carrie Coon tiež ok. Nehodnotila som každú epizódu zvlášť, ale štyrom by som dala 3* a štyrom asi aj 4*, ale celkovo dávam 3*. ()

akisha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po velmi dobré první sérii přichází trochu kvalitativní propad, i když ne tak výrazný, jako jsem čekala. Co mě hned na začátku téměř odradilo byl naprosto "creepy" chlapec, který vypadal jako něco mezi Rainmanem a panem Monkem, na každý pád jako čtyřicetiletý muž v oblečení dítěte a vyloženě mě děsil. Časem to trochu přešlo, kluk hrál teda výborně. Příběh nebyl špatný, sekta to rozhodně oživovala, Bill Pullman stejně dobrý jako v jedničce, co mě velmi příjemně překvapilo, to byla lesbická linka. Obyčejně jsem na tyhle věci fakt alergická, ale tady mi to výjimečně nepřišlo tak na sílu a navíc herečka Heather byla sympatická a přirozená a její vztah s Marin byl důležitou součástí příběhu, ne jak to bývá jindy - že je to tam navíc a pro příběh to nemá smysl. Zde je to přímo součást vysvětlení, což chválím. I tak ale byla první série ucelenější a příběh přímočařejší. A první série měla rozhodně lepší konec, tady ten konec moc negradoval a bylo to trochu "meh." I tak to ale nenudilo. Bill Pullman se zde skutečně našel, a co chválím, to je vypuštění podivné sado-maso linky z první série... ()

deLaFere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O kapku slabší než první série, postava Billa Pullmana je méně zajímavá a jeho sexuální hrátky prostě flashbacky do jeho dětství nevynahradí. Biel byla nahrazena zajímavou, ale ne tak výraznou postavou. Přesto si seriál rámcově svou úroveň udržel. Scénář je opět celkem logicky a uvěřitelně postavený, byť jsem již nepociťoval takové napětí jako v první sérii. Určitě zajímavá sonda do celkem specifické sekty bez výrazného náboženského zaměření. Co bych vytkl je horší psychologický profil mladého vraha, na začátku je zmíněna jeho výjimečnost se kterou se bohužel vůbec nepracuje. Ale celkově to bylo stále dobře koukatelné a to se počítá. ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama