Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Adam, Bess a malý Julian (Elisha Henig) si udělali výlet k Niagarským vodopádům. Nečekaná porucha auta jim ale tuto cestu zkomplikuje a musejí přespat v nedalekém hotelu poblíž města Keller. Ráno se Julian rozhodne oběma udělat snídani. Jakmile se ale Adam a Bess napijí čaje, co jim donesl, začnou se dusit a po chvíli bolestivé agónie umírají. Později na místo vyšetřování dorazí mladá detektivka Heather Novacková (Natalie Paulová), která v lese za hotelem najde vyděšeného a zamlklého Juliana. S tímto případem si Heather neví rady, a proto chce požádat o pomoc někoho zkušenějšího. Zavolá tak detektivovi Harrymu Ambroseovi (Bill Pullman) z Dorchestru, který v nedávné době vyřešil složitý případ Cory Tanetyové. Heather jej zná díky svému otci Jackovi (Tracy Letts), se kterým Harry v Kelleru vyrůstal. Harry s odpovědí neváhá a vyráží do Kelleru, aby zde byl jako konzultant u vyšetřování. V tu chvíli však ještě netuší, že se ho případ i návrat do rodného města dotknou více, než by čekal. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvom vypočúvaní som mal pocit že chlapec bol unesený. V tejto časti budeme mať čo dočinenia s jungom, psychoanalýzou, hypnózou a ktovie čím ešte. Okrem iného sa dozvedáme aj dôležitú info že čierna dcéra bieleho otca je gay, všetci dúfame že to bude mať dohru neskôr v seriáli. Do bingo výhry nám chýbajú ešte: 1 gymkár, 1 vegán a 1 iPhonista. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Start druhé sezóny nebyl tak dokonalý jako úvodní epizoda první řady, přesto měl i on správně tísnivou atmosféru, příběh mě znovu okamžitě zaujal a už se těším, jak se bude všechno nejdříve zamotávat, a pak rozplétat. Musím taky ocenit přístup tvůrců ke kvótám, v postavě Heather Novack si hbitě odškrtli hned tři- žena, černoška, lesbička. Tleskám, připomnělo mi to pohádku o chytré horákyni. 4*+ ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama