Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na policejní stanici přichází Vera Walkerová (Carie Coonová), která o sobě prohlašuje, že je matkou obviněného Juliana. Když ji Heather a Harry vyslýchají, dozvědí se, že Adam a Bess nebyli rodiče Juliana, ale vzali ho jen na výlet k Niagarským vodopádům. Také jim řekne, že žije na místě zvaném Mosswood Grove. To je útočiště pro netradiční komunitu daleko od společnosti řídící se vlastními pravidly a zvyky, o níž si každý v Kelleru myslí své – hlavně ne nic dobrého. To platí i o Heather, co toto místo kdysi navštívila společně s kamarádkou Marin (Hannah Grossová). Jakmile se Vera setká se svým synem u pěstounů, Julian nato přestane spolupracovat s policií a začne popírat, že zabil Adama a Bess. Harry navrhne prohlídku Mosswoodu, ale šéf policie Lidell (Jay O. Sanders) nechce čeřit vodu a mít s nimi co dočinění. A aby se Harry dostal v případu dále, chce, aby mu Julian důvěřoval – řekne chlapci ať tentokrát dává otázky on jemu. Harry během toho zavzpomíná na minulost a zjistí, že mají oba leccos společné. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chlapec s tvárou starca mení výpoveď okamžite po styku s matkou. Táto polka nie je až taká zaujímavá ako odhalenie kultu. To už ma to správne napätie, všetky tie pohľady komunity hovoria za všetko. Zaujímavé sú flashbacky kde hlavná hrdinka stráca svoju minulosť kúsok po kúsku a nám je hneď jasné, že kult ju vtiahol instantne do jamy levovej. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"It's easier to experience than it is to explain. We all have a shadow. All the good and bad inside that we try to hide. We shine a light on that shadow. You encounter parts of yourself you never knew were there. Not for the faint of heart, but it's rewarding. Powerful. It teaches you how to trust yourself." ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se i tentokrát vyvíjel správným způsobem, tempo vyprávění mi vyhovovalo, kvalitní atmosféra vydržela a Bill Pullman mě bavil stejně jako ve všech předchozích epizodách. Jen se nemůžu zbavit pocitu, že Connie Coon ani Natalie Paul nedokázaly nahradit Jessicu Biel. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super prípad, ale kurva na čo tam furt drbú tú lesbickú lnku. Nech tam je kľudne lesbická černoška, mne je to jedno, ale na čo to dávajú do deja seriálu, ktorý sa tak dobre rozohral. Hovädá. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl byl už zajímavější. Nemůžu se stále zbavit pocitu, ze místo Cory je zde malý 13 letý kluk vypadající na 8. Jinak záhad začíná přibývat a vyšetřování se začalo hýbat. Takže to vypadá, ze by to mohlo být jeste hodně zajímavé. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama