Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Harry se probouzí v motelu, kde proběhla vražda Adama a Bess, aniž by si pamatoval, jak se sem z Mosswoodu dostal. Heather našla důkaz, že Marin v Mosswoodu opravdu byla ve stejnou dobu jako Vera a chce ji přimět k přiznání, že není Julianovou matkou. Také spolu s Harrym navštíví Glena zachyceného na nalezené nahrávce ze skladu. Harrymu poté postupně dochází, že na Mosswood je v Kelleru napojeno daleko více lidí, než si myslel. Následně jej kontaktuje Vera, jež detektiva požádá, aby stál na Julianově straně během soudu. Jeho rozhodnutí však dovrší rozkol mezi ním a Heather a názorově se rozcházejí ohledně případu. Ve vzpomínkách na minulost se dozvídáme o prvních dnech Marin v Mosswoodu, jak se zde začleňovala a jak se sbližovala s Verou. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teprve pátá epizoda druhé sezóny seriálu mě dokázala částečně zklamat. Kromě toho, že jsem měl pocit, že děj poněkud přešlapuje na místě, jsem si téměř jistý, kdo se "nečekaně" projeví jako záporák a postava v pozadí všech nekalostí. V první řadě mě tvůrci tahali za nos až do posledního dílu, tentokrát se odkopali dost brzy. Pokud se pletu, rád to přiznám, ale myslím, že to nebude nutné. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"So I know you've noticed how our work is... changing, deepening. There's a violence in it. In us. And we have to accept that. But we can't destroy each other, either. The Greeks understood this. The need for a catharsis. For a scapegoat. You should name him. We'll raise him, all of us, together. Make him one of us. And the more we love him, the more he'll embody all our human frailties, so when we offer him up... Release. Do you understand?" ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mňa už plný počet - vidíme následky hypnózy kde sa Harry už stavia za Juliena, pritom je to akosi podvedome. Zmenil tím ani o tom nevie. Vyzerá, že každý zhypnotizovaný dostáva trigger nejakým dotykom, ako to vidí Julien v snoch. Stará generácia niečo vie ale nechce nič prezradiť, lebo všetci v tom asi idú. Doslova Kultový spisovateľ ide až za hranu terapie a ľudí dostáva do nebezpečných a neprebádaných vôd ľudskej mysle. Kultové nitky idú veľmi hlboko - od prvej noci s novou členkou, cez pomenovanie jej nečistôt vo forme telata, jeho zarezanie a katarzicke uvoľnenie. Nehovoriac o formách utuženia komunity vo forme dieťaťa, zničenie niečoho z predkultových časov, úplná oddanosť členov, náhodné skúšanie terapie, ktorá zviaže myseľ, riadny psychotriler sa vykľul z druhej série len čo je pravda. ()

Reklama

Reklama