Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V závěrečném dílu druhé série kriminálního seriálu Hříšná duše je Marin nalezená mrtvá a Julian, který byl s ní, zmizel neznámo kde. Policie pátrá po únoscích a skutečně se jim podaří jejich auto vypátrat a obklíčit. Chlapec se v něm však nenachází – je s Verou v New Yorku, která se s ním mezitím snaží utéct do jiného státu. Brick Harrymu sdělí, že v Lidellově stole našel podezřelé listiny s finančními transakcemi objevené během razie v Mosswoodu. Oběma však nedává smysl, proč by takové informace šéf policie zadržoval. Harry zajde do jeho kanceláře a žádá od něj vysvětlení. Zaskočený Lidell se přizná, že chtěl mít nejdříve jistotu, než cokoliv udělá. Harrymu pak řekne, co ví… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále druhé sezóny se tvůrcům příliš nevyvedlo. Skutečně se ukázalo, že jsem se ve svém odhadu nemýlil, takže na žádné překvapení nedošlo, navíc jsem měl dojem, že se v závěru hodně spěchalo a jednání Very Walker tak bylo opravdu podivné a zkazilo mi celkový dojem. ()

VendaCiki 

všechny recenze uživatele

Další parádní série. Tvůrci si dali záležet, ale takový závěr jsem nečekala. Uříznout ptáka a zavěsit do průvanu. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tatinovi už nepomôžu palacinky a zmeny témy, je načase vyklopiť všetko. Vera si dáva 180 ako aj Julian. Prečo? Lebo to už treba nejak ukončiť a čas sa míňa. Inak neviem. Napokon generálny pardon pre usmievajúcu Vierku a GG. Kult samotný je tiež kdesi zabudnutý, ako aj dôvod zmiznutia the Beacon. Bol to in v tom aute? Ako sa tak dostal? Nejak sa na to zabudlo. Nejaký Twist sme tu už snáď nečakali, 78% rating hovorí za všetko. Pacienti chodiaci na terapie ostali samozrejme tiež mimo misu 🤷 ()

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konec druhé série nic moc, doufal jsem, že Vera dostane aspoň 500 let ve vězení, už dlouho jsem takhle nenáviděle nějakou postavu. Otcovská linka mi přišla nadbytečná a rušivá. ()

Reklama

Reklama