Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Třetí řada kriminálního seriálu Hříšná duše se opět vrací do Dorchestru, působiště stárnoucího detektiva Harryho Ambrose. Nový případ, který se zprvu jeví jako běžná autonehoda, se detektivovi zarývá hlouběji a hlouběji pod kůži a vystaví ho dosud největší životní zkoušce. Přeživší autonehody Jamie Burns (v podání Matta Bomera, držitele Zlatého glóbu za roli ve filmu Stejná srdce, 2014) skrývá mnohá tajemství, jež může Harry odhalit jen tak, že bude jednat na vlastní pěst, často v rozporu s běžnými policejními postupy, a držet si Jamieho co nejblíže u těla. Tím se ale dostává na velmi tenký led, který se pod ním může kdykoliv prolomit... (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sinner přišel se třetí další sérií, která obecně vzato byla opět zbytečná. Moc nechápu to pozdvižení ohledně negativity u této série, když druhá byla ještě snad více o ničem než tato. Zde alespoň byl nový, charakterní záporák. Jinak to tím končí. Máme možnost opět vidět skvělý výkon Pullmana, který ukazuje, že má i na větší role, ale jeho linka a jeho hraní je asi to jediné, co stojí za zmínku. Další série není otázkou. Je zbytečností. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestliže první řada byla excelentní, druhá průměrná, tak třetí je zklamáním. Atmosféru podkopává zbytečné filozofické tlachání, hlavní zlosyn se celou dobu tváří, jako by měl v řiti klín a do této doby sympatický detektiv se vinou housera v každém záběru motá jako by měl křivici. Slabé dvě hvězdice a smutných 30%. ()

Reklama

lemonova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria predstavovala pre mňa prepad dolu. Nedokázala som pochopiť utrpenie hlavnej postavy, pripadalo mi umelo vykonštruované a nezmyselné. Ostatným hrdinom sa skutočne stalo niečo príšerné a traumatické, on sa však sám rozhodol, že bude v sebe pestovať obeť. To, ako neustále tlačil na svoje okolie, ma iba viac a viac utvrdzovalo v jeho sebestrednosti. Srátka nestal sa pre mňa hrdinom tak ako predtým napríklad Cora. Premena Matta Bomera v poslednej časti však bola pre mňa veľmi presvedčivá, a za niekoľko silných momentov nejdem nižšie. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle řada sérii pohřbívá zaživa. Oproti minulým řadám, kde zdánlivě jasný viník díky osobní angažovanosti detektiva nabývá lidských rozměrů a je spíš oběť lží a manipulací, zde máme „sexy“ psychopatického sériového vraha, který žádnou vinu a zodpovědnost necítí. A detektiv už rozhodně překročil hranici mezi osobní angažovaností a posttraumatickou stresovou poruchou. A není jediný. Nakonec nejpochopitelnější jednání ze všech postav má právě ústřední psychopat. Ano, byla tam jedna snaha vyhledat odbornou pomoc, ale jinak jsou na psychoterapii zralí všichni. Poslední díl bylo vyloženě utrpení. ()

hanagi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek vůbec není zlý, jenže pak se to zlomí do nevěrohodného psychologizování, a je po parádě. Otravný, ufňukaný psychopat pořád dokola žadoní o pomoc, zkušený vyšetřovatel z mě neznámých důvodů podléhá stále víc a víc jeho vlivu a ženské osazenstvo je fascinované vrahovým charizmatem. Policie je netečná. A všichni svorně čekají na jeho přiznání. A čekají, a čekají…,a já od půlky čekám, že se to na konec nějak zvedne. Marně. ()

Galerie (118)

Reklama

Reklama