Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Detektiv Harry Ambrose, ikona policejního sboru v Dorchestru, se ještě oklepává z případu malého Juliana a Very Walkerové a jejich sektářské komunity. Dostává se pomalu do věku, kdy by mohl odejít na zaslouženou penzi a na stará kolena se věnovat své dceři Melanie a vnukovi Eliovi. V noci, když jsou u něj oba právě na návštěvě, je ale povolán k nešťastné autonehodě, při níž zemřel Nick Haas – bohatý muž obklopený oparem tajemna. Přeživší nehody byl jeho dávný přítel, oblíbený středoškolský učitel dějepisu Jamie Burns, po jehož vyslechnutí začne Harry tušit, že před ním Jamie ohledně nehody něco tají… (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to špatné. Tentokrát místo vraždy dopravní nehoda. Na začátku jsme se dozvěděli co se stalo a vypadá to že budeme odkrývat záhadu mezi Nickem a Jamiem. Skoro by člověk řekl, že třetí řada ma opačný koncept, což je fajn. Alespoň se řady od sebe nějak odlišují. Jsem zvědav co se bude dít dál. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada seriálu neodstartovala vůbec špatně, přesto jsem nad čtvrtou hvězdičkou dlouho váhal. Nebylo to příběhem ani jeho zpracováním, jen mě vytočilo, jak je zase jednou všechno politicky korektní. Když už tedy někdo žije v heterosexuálním vztahu, musí dojít alespoň na mix ras. Začínám mít stále intenzivnější pocit, že budou černobílé televizory slavit velký návrat. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn štart trojky, vyzerá že tentokrát budeme mať prekážky vo forme výpadku signálu na samote, aby to nebolo také jednoduché. Som zvedavý na rolu maliarky. Zaujímavé sú vízie mŕtveho a jeho zakradanie sa a sliedenie. Spomínaná korektnosť je tu samozrejme podávaná veľkými lyžicami 🤷 ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama