Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odkrývá se společná minulost Jamieho a Nicka, kteří se seznámili na univerzitě. Nick našel v Jamiem spřízněnou duši a tušil, že právě on je vhodný člověk, jehož by mohl duchovně vést. V současnosti není Jamie jediný, komu se hroutí rodinný život. Melanie si totiž nepřeje, aby Eli navštěvoval Harryho, kvůli incidentu, který se stal na jeho dvoře... (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The Sinner je pre mňa osobne takým typickým trojhviezdičkovým seriálom. Vždy okolo šiestej epizody už viem, aké bude rozuzlenie. Avšak dnešná časť ma trochu prekvapila nepripraveného! Totiž s možnou predtuchou, že mám do činenia pravdepodobne s najlepšou sériou seriálu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V případě šesté epizody se naprosto míjím s většinovým názorem; díl měl sice zajímavější průběh než dvě předchozí části a chtěl jsem původně hodnotit výše, jenže závěr všechno pohřbil. Doslova. Stejně jako jeho nadřízený už i já mám pocit, že by si měl Harry Ambrose říct o penzi, než ho ta postupující demence úplně udolá. Abych zase jen nekritizoval; pořád platí, že Bill Pullman hraje fantasticky (problém je ve scénáři). ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Can God create a rock he can't lift? If you answer yes, then there exists in the world a rock that God can't lift, ergo he's not all powerful. Answer no, and he can't create such a rock. Again, not all powerful. So the very idea of an all-powerful God is a human creation and a flawed one at that." ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady bych asi zmínil konec epizody, který je dost kulervoucí. Bohužel i přes většinu názorů typu jaká to je blbost s nimi nesouhlasím. Ono to je odůvodněný a osobně chápu proč si tam Ambrose lehl, jen mě uniká ta pravá podstata. Každopádně zatím asi nelepší závěr mozna z celého seriálu. ()

iN 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...a opět další nepravděpodobné scénaristické hovadiny typu, že si potenciální oběť bude fotit nahatýho vraha, detektiv se jím nechá zasypat, no sorry ale tohle už hodně koušu. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vo flashbackoch vidíme Jamieho a Nicka na výške ako sa ich osudy spájajú pri moderných filozofoch a ich úvahách o živote a strachu zo smrti. Mladíci si začínajú rozumieť a Jamie sa dostáva do pazúrov kamoša, ktorý ho máta ešte aj po smrti. Fotografka podľahne manipulátorovi rovnako ako mladá školáčka. Jediný kto sa nebojí priznať si skutočnosť je jeho žena. Aspoň niekto. Ambróz ide až za hrob aby si snáď získal Jamieho pochopenie aj napriek mnohým red flags. ()

Reklama

Reklama